Takip Et

EA Tenisli Eymen, İzmir’den şampiyonluk kupasıyla döndü

Aydın’ın tenisteki öncü kulübü olan EA (Engin Arslan) Tenis Akademisi, başarılarına yenisini eklemeye devam ediyor. EA Tenis sporcusu Eymen Torun, İzmir’deki turnuvada şampiyonluk sevinci yaşadı.

İzmir’deki Altın RaketTenis Kulübü’nde düzenlenen 14 Yaş Yaz Kupası’nda mücadele eden Eymen, Tek Erkekler Consolation kategorisinde şampiyonluk kupasını kazanmayı başardı. Aydınlı sporcu aynı zamanda Çiftler kategorisinde ise final oynamayı başardı.

İzmir’deki başarılı sonuçlarından dolayı kulübünden övgü dolu sözlerle tebrik mesajı alan Eymen Torun’a EA Tenis Akademisi’nden şu ifadeler kullanıldı;

“EA Tenis Akademisi olarak sporcumuz Eymen Torun, İzmir Altın Raket Tenis Kulübü’nde düzenlenen 14 Yaş Yaz Kupası’nda Tek Erkekler Consolation kategorisinde şampiyon, Çiftler kategorisinde ise finalist olmasından dolayı büyük bir mutluluk yaşıyoruz. Bu başarıda emeği geçen tüm ekibimize ve her zaman yanında olan ailesine teşekkür ederiz. Başarının keyfini hep birlikte paylaşıyoruz. Tebrikler Eymen Torun” (ERDAL AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.