Takip Et

Banyonuza devrim niteliğinde dokunuş

Aydın’ın Efeler ilçesine hizmet veren Med Yapı Market/ Vitra Bayi son teknoloji ve her bütçeye uygun ürünleri ile hizmetine devam ediyor.

Med Yapı Market olarak 10 yıl önce hizmete başlayan firma,5 yıl önce de Vitra Bayiliği alarak kaliteli ve güvenilir alış verişin adresi oldu. Banyoya dair aradığınız her ürünü bulabileceğiniz firmada müşteri memnuniyeti odaklı hizmet ön planda.

Med Yapı Market’in Vitra bayisinde satış danışmanı olarak beş yıldır görev yapan Şükran Bayram, banyo tadilatında ihtiyaç duyulan her türlü malzemeyi müşterilere sunduklarını belirtiyor. Klozet, duşakabin, seramik, altyapı tesisat malzemeleri gibi birçok ürün, Vitra mağazasında mevcut. Ayrıca, mağaza her bütçeye hitap eden ekonomik ve üst segment seçenekler sunuyor.

İKİ MAĞAZA İLE GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ

Med Yapı Market, sadece Vitra ürünleri değil, hemen yanındaki diğer mağazasında da daha ekonomik markalar ve yeni duşakabin, klozet ve tesisat malzemeleri sunuyor. Bu şekilde her bütçeye uygun ürün alternatifleri ile hizmet veriyor.

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ODAKLI SATIŞ

Müşterilere sundukları ürünlerde doğru yönlendirme yapmanın ve satış sonrası desteğin önemli olduğunu belirten Bayram, müşteri memnuniyetini odak noktasına aldıklarını vurguluyor.

HİJYEN ÖNCELİĞİ

Pandemi sonrasında hijyenin artan önemi ile birlikte, temassız bataryalar, kumanda panelleri ve klozet kapakları büyük talep görmeye başlamış. Mağaza, bu ihtiyaçları karşılayacak geniş bir ürün yelpazesi sunuyor ve canlı su akışıyla yapılan teşhirlerde, müşterilerin ürünleri daha rahat deneyimlemelerini sağlıyor.

KONFORLU ALIŞVERİŞ DENEYİMİ

Müşterilerin ürün seçiminde daha rahat ve konforlu zaman geçirebilmeleri için mağazada çay ve kahve ikramı bulunan bir kafe alanı mevcut. Bu şekilde, alışveriş sırasında ihtiyaç duyulan dinlenme ve karar verme sürecini kolaylaştıran bir ortam sunuluyor.

EGE BÖLGESİNE HİZMET VE ONLİNE ULAŞIM

Med Yapı Market, Aydın ve çevresindeki müşterilere hizmet veriyor. Ayrıca, Ege bölgesine de açılarak etki alanını genişletmeyi hedefliyor. Mağaza, Aydın-Muğla karayolunun ikinci kilometresinde bulunuyor ve sosyal medya üzerinden de müşterilere ulaşım sağlıyor. İnstagram, Facebook ve web sitesi üzerinden ürünler hakkında detaylı bilgi almak mümkün. (SELİME AYDEMİR)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.