Takip Et
  • 13 Eylül 2024, Cuma 15:28

Çine’de başarılı öğrenciler ödüllendirildi

Aydın’ın Çine ilçesi İmam Hatip Ortaokulu 1.sınıf öğrencilerine yapılan deneme sınavında birinci olan öğrenciye altın ve bisiklet hediye edilirken, dereceye giren öğrencilere de bisiklet hediye edildi.

Çine İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Arif Güngör, her yıl olduğu gibi 2024-2025 Eğitim ve Öğretim sezonunun başlamasıyla birlikte, 1. Sınıf öğrencilerine yönelik deneme sınavını gerçekleştirdiklerini belirtti.

“ÖĞRENCİLERİMİZİN BAŞARILARINI ÖDÜLLENDİRİYORUZ”

Eğitim ve öğretime büyük önem verdiklerini belirten Okul Müdürü Arif Güngör, “Biz öğrencilerimizin iyi insan olabilmeleri için evrensel değerleri öğretiyoruz. Allah korkusu, peygamber ve vatan sevgisinin önemini öğretiyoruz. Kul hakkı yememelerini öğretiyoruz. Kısacası vatanına milletine, annesine babasına itaatkar nesiller yetiştirmek istiyoruz. Bunun için de öğrencilerimizin başarılarını ödüllendiriyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yıl okulumuza kayıt olan öğrencilerimize yapmış olduğumuz seviye sınavında 1. Olan öğrencimize altın ve 1 adet bisiklet hediye ettik. Dereceye giren diğer öğrencilerimize bisiklet hediye ederek başarılarını ödüllendirdik. Biz eğitim ve öğretime önem veriyoruz. Sadece tek yönlü değil, çift taraflı eğitim veriyoruz. Bize gelen öğrencilere her türlü desteğimiz vardır. Yeter ki çalışmak istesin. Cenabı Allah'tan dileğim, geleceğinizin yöneticileri, bilim adamları bizim öğrencilerimizin olsun. Allah yollarını açık etsin” ifadelerini kullandı.

Öte yandan, ödül törenine Çine İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Aslan ve öğrenci velileri de katıldı. Başarılı öğrencilerin ödülleri hayırseverlerin katkılarıyla temin edildiğini belirten Okul Müdürü Arif Güngör, tüm katkı sağlayanlara teşekkür ettiğini belirtti. (ERDAL AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.