Takip Et

/>

SON DAKİKA

Yeniköy 1912, adını zirveye yazdırdı

22 Nisan 2024, Pazartesi 12:33

     


2.Grup 2. Amatör ligde yer alan Yeniköy 1912 Spor Kulübü, Koçarlı Vali Şenol Engin Stadı'nda Aydın İdman Yurdu ile karşı karşıya geldi.

Kendi evinde yenilgiye uğramayan Yeniköy 1912 Spor, 2-1 galip olarak puan tablosunda ilk sıraya oturdu.

Karşılaşma saat 15:00’de Koçarlı Vali Şenol Engin Stadı’nda başladı.

Yeniköy 1912 19’uncu dakikada Murat Yavuz’un attığı golle 1-0 öne geçti.

Hızını arttıran Aydın İdman Yurdu 34’üncü dakikada Muammer Ceylan’la golü bularak, skor 1-1 oldu. İlk yarının 1-1 bittiği maçta ikinci yarıda kıyasıya mücadele başladı.

İkinci yarıda baskıyı arttıran Yeniköy Spor 58’inci dakikada yine Murat Yavuz’la golü bularak skoru 2-1’e taşıdı. Uzatmalara giden maçta son dakikalarda çekişmeli geçerken 90+5’de gol iki taraftan da gol sesi çıkmadı. Yeniköy 1912 Spor kendi evinde yenilmeyerek puan tablosunda zirveye oturdu.

Maç sonrası açıklamalarda bulunan Yeniköy 1912 Spor Antrenörü Hızır Balcı ligin en çok gol atan takımı olduklarını belirterek, sezon sonunda şampiyonluğu hedeflediklerini söyledi.

Hızır Balcı, “Şampiyonluk parolasıyla girdiğimiz yeni sezonu 15 Ocak’ta açtık. Kaliteli bir kadro oluşturduk. Hedefimiz öncelikle Fair Play çerçevesinde güzel galibiyetlerle sezon sonu şampiyonluk yaşamak ve halkımızın uzun zamandır beklediği göze hoş gelen futbolla 8.hafta hak ettiğimiz ligin en az gol yiyen ve en çok gol atan takımı olarak liderliği elimize aldık. Umuyorum ki sezon sonunda şampiyonluk kupasını Yeniköy halkımıza armağan edeceğiz ama şuan sadece liderliği aldık şampiyonluk için oynayacağımız 7 final maçımız var bunları da en iyi şekilde bitirip sezon sonu ipi göğüsleyen taraf olmak istiyoruz bu yolda bizlerle yarışan diğer kulüplerimize de başarılar dilerim” ifadelerini kullandı. (SELİME AYDEMİR)







 
Son Eklenen Haberler