
Aydın PTT Baş Müdürlüğünden emekli Feridun Demirci, ziyaret için 1 ay önce gittiği İstanbul'da yakalandığı koronavirüse yenik düştü. Demirci'nin İstanbul'da toprağa verileceği belirtildi.
İstanbul'da bir hastanede görev yapan kızı ve damatlarının koronavirüs nedeniyle artan iş yükü sonrası torunlarına bakmak için Feridun Demirci ile eşi İstanbul'a gitti. Yaklaşık 1 aydır torunlarına bakmak için İstanbul'da bulunan ve her ikisi de Aydın PTT'den emekli olan Demirci ailesi koronavirüse yakalandı.
Edinilen bilgiye göre Feridun Demirci yakalandığı koranavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi, eşinin de virüsü atlattığı öğrenildi. Elektrik Mühendisleri Odası Aydın İl Temsilcisi Haluk Demirci'nin ağabeyi Feridun Demirci'nin yaşamını yitirdiği İstanbul'da toprağa verileceği belirtildi. (ERDAL AYDIN)
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
Aydın’da üretim seferberliği
Pompalıyla dehşet saçtı: 4 ölü, 1 yaralı
ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.