Takip Et

“Cennetteki sonsuz yaşın kutlu olsun”

Yaklaşık 2 yıl önce Bingöl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğünde eğitim sırasında meydana gelen patlamada şehit olan Çineli özel harekat polisi Necati Aygün’ün, bugün 35. doğum günü. Gülçimen Aygün’ün eşinin doğum günü nedeniyle yayınladığı mesaj, herkesi duygulandırdı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Polis memuru amcası gibi kendisi de 22 Mart 2022’de Bingöl’de şehit olan özel harekat polisi Necati Aygün’ün eşi Gülçimen Aygün, eşinin doğum günü nedeniyle sosyal medya hesabından duygu yüklü bir mesaj yayınladı.

“HER ZAMAN BİZİMLESİN”

Gülçimen Aygün, eşinin doğum gününü kutladığı mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Birlikte geçirdiğimiz her ana, her dakikaya kocaman bir iyi ki bıraktın sevdiğim. İyi ki bu dünyaya geldin ve senin o güzel yüreğini herkes tanıdı bitanem. Bize o kadar güzel anılar bıraktın ki en önemlisi ise prensesimiz. Keşke doğum gününü seni çok seviyorum diyerek, sana sarılarak iyikilerle kutlasaydım diğer yarım. Her zaman, her saniye, kalbimde, benimle bizimlesin ömrümmm. En büyük gururum, en derin hasretim, prensesimizin kahraman babası seni çoook seviyoruz. Seni çoook özlüyoruz. Cennetteki sonsuz yaşın kutlu olsun nur yüzlü şehidim...”

ADI OKULA VERİLMİŞTİ

Şehit Necati Aygün’ün ismi, doğup büyüdüğü Çine’nin Karakollar Mahallesi’ndeki ilkokula verilmişti. Gülçimen Aygün, okula eşinin isminin verilmesiyle ilgili, babası şehit olduğunda 4 yaşında olan 6 yaşındaki kızının fotoğraflarıyla birlikte paylaştığı mesajında da, “Canım sevdiğimmm sen şehit olduktan sonra adını yaşatmak en büyük görevimiz. Biz her daim seninle gurur duyuyoruz cennet kokulum. Senin gölgende nice güzel çocuklar yetişecek. Adın her yerde, sen her yerdesin diğer yarımmm, prensesimizin kahraman babası seni çoook seviyoruz. Vesile olan başta okul müdürümüze, emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz” ifadelerini kullanmıştı. (MEHMET AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.