
Turizm sektöründe 31 yılı geride bırakan Anı Tur, 2016 yılı değerlendirme ve motivasyon toplantısını Didim’de gerçekleştirdi.
Anı Tur Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çilsal, toplantıda yaptığı konuşmada gelecek yıl yüzde 100 büyümeyi hedeflediklerini söyledi.
Tüm Anı Tur çalışanlarının ve yurt genelindeki acentelerin bir araya geldiği toplantı, Aurum Moon Beach Resort’te gerçekleştirildi. 2016 yılının değerlendirildiği ve 2017 için yeni hedeflerin belirlendiği toplantıya Anı Tur Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çilsal ve Yönetim Kurulu Üyesi Hilal Çilsal Tepe de katıldı. Açılış konuşmasını yapan Çilsal, 2016 yılında yaşanan talihsizliklerin turizme etkisine ve bu konuda alınan önlemlere değinirken 2017 yılı için belirlenen hedefleri de anlattı.
“BU BAŞARI HEPİMİZİN''
Anı Tur Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çilsal, her yıl olduğu gibi 2016 yılında da tüm departmanlarla birlikte oldukça başarılı bir yıl geçirdiklerini söyledi. Son aylarda yaşanan olumsuzluklara rağmen 2016 hedeflerini hayata geçirdiklerini ifade eden Çilsal, “Şunu söylemeliyim ki bu başarı hepimizin. 2017 yılı için en büyük hedefimizi, bizimle birlikte yola devam eden siz değerli acentelerimizden ve çalışanlarımızdan aldığımız güçle yüzde 100 büyüme olarak belirledik. Emin adımlarla bu hedefimizi gerçekleştireceğiz. Öncelikli amacımız Türkiye’deki her kesime tatil yaptırmak” dedi. Çilsal, iç turizmde ve müşteri memnuniyeti alanlarında yapılan çalışmalar ile Akdeniz ve Ege bölgelerinde hayata geçirdikleri önemli kontratların aynı kararlılıkla devam edeceğini söyledi. TL bazında yapılan anlaşmaların Türk seyahat sektörüne ve ülke ekonomisine büyük avantaj yarattığını kaydeden Çilsal, yaptıkları bu çalışmaların erken rezervasyonun ilk 15 gününde etkisini gösterdiğini sözlerine ekledi.
Anı Tur Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çilsal’ın konuşması sonrasında, Kültür, Yurt Dışı, Transport, Bilet ve Bölge Hizmetleri müdürleri de sunumlar yaparak, 2017 planlamalarından ve hedeflerinden bahsetti. Son gün yapılan gala ile hem Anı Tur çalışanları hem de acenteler, değerlendirme toplantısını eğlenceli bir şekilde sonlandırdı. (EDİZ VERDİOĞLU)
BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...
ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.