Aydın’da kızının sevgilisi tarafından öldürülen Semra Kocaman’ın katil zanlısı Nuri Bozkurt’un, ‘kasten öldürme, silahla yağma, tasarlayarak öldürme ve suçun delillerini gizlemek amacıyla öldürme’ suçlarından yargılandığı dava Aydın 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüldü.
Olay, 1 Şubat 2024 tarihinde Aydın Efeler ilçesinde meydana geldi. Kız arkadaşının annesini, kolundaki bilezikleri vermediği için bıçaklayarak öldüren Nuri Bozkurt’un, kız arkadaşı F.K. ile çalıştıkları gazinoda tanıştıkları öğrenildi.
Önceki celsede, Semra Kocaman’ın kolundaki bilezikleri almaya çalıştığını, direnince de karnına vurduğu bıçak darbeleriyle öldürdüğünü itiraf eden Nuri Bozkurt için mahkeme, Adli Tıp Kurumu'ndan Gözlem İhtisas Raporu bekliyor.
Aydın 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, sanık hakkında tutuklu yargılamasına devam edilmesine karar verildi. Duruşma, ileri bir tarihe ertelendi. (SELİNAY MUTLU)
ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.