Takip Et
  • 9 Nisan 2025, Çarşamba 16:43

Aydın’da Otizm Farkındalık Gününe özel Hemsball Turnuvası

Aydın’da 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü kapsamında düzenlenen Hemsball Turnuvası, özel sporcuların müthiş mücadelesine sahne oldu.

Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilen turnuvada 30’dan fazla sporcu, centilmence rekabet ederek hem hünerlerini sergiledi hem de izleyenlerden büyük alkış topladı. Azimleri ve enerjileriyle dikkat çeken özel sporcular, renkli görüntüler oluşturdu ve izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı.

Heyecan dolu karşılaşmaların ardından düzenlenen ödül töreninde tüm sporcular madalya sevinci yaşadı. Madalyalar, Aydın Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdullah Kömürcüoğlu ile Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Serhat Yığmatepe tarafından takdim edildi.

Etkinlik, sporculara yapılan ikramlarla keyifli bir şekilde sona erdi. Turnuva, hem sporun birleştirici gücünü hem de farkındalık yaratmanın önemini bir kez daha gözler önüne serdi. (ERDAL AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.