Takip Et

Başkan Kandemir mazbatasını aldı

AK Parti Çine İlçe Teşkilatı'nda yeniden göreve seçilen İlçe Başkanı Burhan Kandemir, mazbatalarını alarak yeni dönemine başladı.

Geçtiğimiz Pazar günü yapılan AK Parti Çine İlçe Başkanlığı'nın 8. Olağan Kongresi'nde başkanlığa seçilen Burhan Kandemir ve yeni yönetimi, bugün İlçe Seçim Kurulu Müdürlüğü'nde mazbatalarını teslim aldı. Kandemir, görevi devralmalarının ardından yaptığı açıklamada, kongrenin hayırlara vesile olmasını diledi.

"ÇİNE İÇİN DAHA BİRÇOK PROJEMİZ VAR"

İlçe Seçim Kurulu'nda mazbatasını aldıktan sonra bir açıklama yapan Başkan Kandemir, yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"20 Ekim 2024 tarihinde 8. Olağan İlçe Kongremizi gerçekleştirdik. Tüm katılımcılarımıza, başta milletvekilimiz Mustafa Savaş olmak üzere, MKYK üyemize, il başkanımıza, partililerimize, dava arkadaşlarımıza ve delegelerimize teşekkür ediyorum. 4 yıldır Çine'ye hizmet etme fırsatı bulduk ve birçok projeyi hayata geçirdik. Çine'nin büyümesinde ve gelişmesinde önemli adımları, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AK Parti ile atmaya devam edeceğiz. Önümüzdeki süreçte Çine için daha birçok projemiz var ve Allah’ın izniyle hepsini gerçekleştireceğiz. Büyüyen, gelişen Çine için umudun, icraatın ve geleceğin adı AK Parti'dir."

Yeni yönetim, mazbatalarını alarak görevlerine resmen başladı ve Çine için yeni projeler üzerinde çalışmaya devam edeceklerini belirtti. (ERDAL AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.