Takip Et
  • 21 Ekim 2024, Pazartesi 21:20

Çine’de traktör kazalarında 3 kişi yaralandı

Aydın'ın Çine ilçesinde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Her iki kazada da traktörlerin karışmış olması dikkat çekti.

Alınan bilgilere göre, ilk kaza saat 16:30 sıralarında Kuruköy Mahallesi'nde yaşandı. Hüseyin Kuruman’ın kullandığı 09 LS 770 plakalı araç ile Selim Peslan yönetimindeki 09 AAD 031 plakalı traktör çarpıştı. Kaza sonucunda 58 yaşındaki traktör sürücüsü Selim Peslan yaralandı. Yaralı sürücü, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Çine Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Peslan'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Aynı güzergahta, saat 19:00 civarında Yaücılar Mahallesi sınırlarında ikinci bir kaza meydana geldi. 76 yaşındaki Emin Bal’ın kullandığı 35 DCP 53 plakalı otomobil, Yatağan istikametine seyreden 09 UG 162 plakalı traktörün arka römorkuna çarptı. Kazada Emin Bal ve araçta yolcu olarak bulunan Ayşe Bal yaralandı. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılara ilk müdahaleleri olay yerinde yapıldıktan sonra, Çine Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldıkları ve sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Her iki kazayla ilgili inceleme başlatıldı. (ERDAL AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.