Takip Et

SON DAKİKA

“Bizim canımız yandı, başkalarınınki yanmasın”

9 Mart 2024, Cumartesi 18:13
Son güncelleme: 9 Mart 2024, Cumartesi 19:18

     


Aydın’ın Buharkent ilçesi Feslek Mahallesi’nde ikamet eden Avni Süzer, mahallenin içerisinden geçen su arığının babasının ölümüne neden olduğunu belirterek, “Bizim canımız yandı, başkalarınınki yanmasın” dedi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Feslek Mahallesi Orta Camii yanında yol kenarında bulunan su kanalının kapatılması için ASKİ ve Aydın Büyükşehir Belediyesi ile 4 yıldır mücadele verdiğini belirten Avni Süzer, üzeri açık olan kanal nedeniyle babası Mehmet Süzer’in 2 kez düştüğünü ve ölümüne neden olduğunu söyledi.

70 yaşındaki babası Mehmet Süzer’in 2020 yılında söz konusu kanal nedeniyle düşmesi sonucu başlayan tedavi sonrasında yaşamını yitirdiğini belirten Avni Süzer, “Mahallemizin yaşlıları başta olmak üzere halkın sorun yaşadığı bu su kanalının kapatılması için Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Buharkent Şefliği'ne, CHP Buharkent İlçe Başkanlığı'na gittim, kanalın üzerinin kapatılmasını talep ettim ama sonuç alamadık. Daha sonra Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne de gittim, talebimiz yine dikkate alınmadı. Bu kanal nedeniyle babam 2 kez düştü. 2. kez düştükten sonra tedavi süreci esnasında yaşamını yitirdi. Bizim canımız yandı, başkalarının ki yanmasın. Bu talebimizi yerine getirsinler” diye konuştu. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler