Kendisini polis olarak tanıtan şahısların para istemeleri üzerine korkarak parayı yatıran A.G., dolandırıldığı gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu. Paranın yatırıldığı hesap sahibi Ö.Ü. hakkında dolandırıcılıktan dava açıldı.
Aydın 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, paranın yattığı hesap sahibi sanık Ö.Ü., hesabını teyzesi Ü.Ü.’nün kullandığını iddia etti. Ü.Ü.’nün, kendi hesabına para geleceğini söylediğini, ancak hesabında bloke olduğu için paranın Ö.Ü.’nün hesabına gönderilmesini istediğini belirtti.
Mahkemede tanık olarak dinlenen Ü.Ü. ise Ö.G.’nin kendisini polis olarak tanıtarak dolandırıcılık yaptığına dair bir bilgisinin olmadığını ifade etti. Ü.Ü., annesinin cenazesinden beri yeğeni ile görüşmediğini, çünkü ablasının eşinin, annesi ile ablasını öldürdüğünü belirtti.
Mahkeme, duruşmayı ileri bir tarihe erteledi. (SELİNAY MUTLU)
ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.