
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Okullar Arası Yıldız Kız-Erkek Voleybol Türkiye Şampiyonası, Aydın’da büyük bir heyecana sahne oldu. İl, grup ve yarı final aşamalarını geçerek finale kalan takımlar, 18-22 Mart tarihleri arasında Türkiye şampiyonu olabilmek için kıyasıya mücadele etti.
Türkiye’nin dört bir yanından gelen 224 sporcu, Aydın Atatürk Spor Salonu’nda parkede ter döktü. Van, Mardin, Antalya, Mersin, Trabzon, İstanbul, Tekirdağ, Rize, Hatay, Bartın ve Bursa’dan gelen 8 kız ve 8 erkek takım, zirve için sahaya çıktı.
Beş gün süren karşılaşmaların ardından şampiyonlar belli oldu. Kızlar kategorisinde İstanbul Özel Acıbadem Bilim Doğa Ortaokulu birinci olurken, erkeklerde Tekirdağ Nazmiye Seyfettin Koçak Ortaokulu kupaya uzandı.
Aydın Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen ödül töreninde dereceye giren takımlara madalyaları ve kupaları takdim edildi. Gençlik ve Spor İl Müdürü, sporcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi.
Turnuva boyunca büyük bir çekişme yaşanırken, sporcular hem voleybol yeteneklerini sergiledi hem de fair-play ruhuyla örnek oldu. Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, organizasyona katılan tüm takımları kutlayarak, sporun birlik ve beraberliği artıran gücüne vurgu yaptı. (ERDAL AYDIN)
ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.