Takip Et

Aydın’da Elazığ’a hasret gecesi düzenlendi

Aydın Elazığlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından Tralles’ten, Harput’a Elazığ’a hasret gecesi düzenlendi.

Aydın Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneği, Aydın’da yaşayan Elazığlıları bir araya getirerek, Tralles’ten Harput’a Elazığ’a hasret gecesi düzenledi.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Atatürk Kongre Merkezi Yörük Ali Efe Salonunda düzenlenen geceye Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay, AK Parti Aydın Milletvekili Ömer Özmen, Milliyetçi Hareket Partisi Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, İYİ Parti Aydın İl Başkanı Recep Taner, Elazığ Belediyesi Başkan Yardımcıları çevre illerin Elazığ dernek başkanları ve Elazığ’a gönül verenler katıldı.

Usta oyuncu ve yönetmen Rıdvan Dağlar’ın sunduğu gecede Elazığ Belediyesi Kürsübaşı ekibi, Kültür ve Turizm Bakanlığı Ses Sanatçısı Zülfü Demirtaş sahne aldı.

Aydın Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Necati Gür, gecede yaptığı konuşmada, “Bugün gururlu bir gün yaşıyoruz. Aydın’da, Aydın Elazığlılar gecesi olarak dördüncüsünü düzenliyoruz. Bir aydan bu yana yönetim olarak gençlerimiz olarak hep birlikte hazırlanıyoruz. Güzel bir katılım var. Aydın’daki hemşehrilerimize bir gecede olsa Elazığ'ı yaşatmaya çalışıyoruz, yaşatabilirsek ne mutlu bize. Birlikte hem Aydın hem Elazığ zaten bizim mottomuzda Tralles’ten, Harput’a gönül köprüsü bunu yaşatmaya çalışıyoruz. Yönetimimiz olsun, hemşehrilerimiz olsun hepsi de büyük katkılarla destekliyorlar. Destek veren herkese teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. (SELİME AYDEMİR)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.