Takip Et

Aydın’da fırtına yıktı geçti

Aydın’ın Efeler ilçesinde etkili olan fırtına nedeniyle bir evin çatısından malzeme uçarken, fırtınaya dayanamayan bir ağaç kökünden devrildi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Olay, Ilıcabaşı Doğu Gazi Bulvarı’nda saat 13.00 sıralarında meydana geldi. Alınan bilgilere göre, şiddetli fırtına nedeniyle Sosyal Konutlar Sitesi’nde bir binanın çatısından kiremit parçaları yola düşerken, güneş enerji panelleri devrildi.

Site bahçesinde bulunan çam ağacı, fırtınaya dayanamadı ve park halindeki 09 VA 890 plakalı otomobilin üzerine devrildi. Yaşanan felakette herhangi bir can kaybı veya yaralanma meydana gelmediği ifade edildi.

MUHTAR, YETKİLİLERE SİTEM ETTİ

Yaşanan fırtına sonrası yaşanan felaket yetkililere bildirilirken, olay yerine gelen itfaiye ekipleri önce çatıda devrilen güneş enerji panellerini indirdi. Daha sonra da devrilen çam ağacı altında kalan park halindeki otomobil, olay yerinden kaldırılırken, araçta maddi hasar meydana geldiği belirtildi. Mahallede çok sayıda eski binanın bulunduğunu belirten Muhtar Alim Tarım, “Yıllardır kentsel dönüşüm talebimizi dikkate almayan Büyükşehir Belediyesi yetkililerimiz. Burada bir can kaybı yaşanmadan sizlerden çözüm bekliyoruz. Bu kez faciayı ucuz atlattık. Burada can kaybı yaşanmadan kentsel dönüşüm talebimizi biran önce yerine getirin” ifadelerini kullandı. (ERDAL AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.