Takip Et
  • 16 Eylül 2024, Pazartesi 15:36

Avukat Güneş, adaylığını ilan etti

Aydın Barosu’nun genç avukatlarından Onur Güneş de aday olduğunu açıkladı. Av. Güneş, “Aydın Barosu Olağan Genel Kurulunda, üyesi olmaktan gurur ve mutluluk duyduğum, onurlu bir görev olarak gördüğüm Yönetim Kurulu üyeliğine adayım” dedi.

Aydın Barosu’nun 12-13 Ekim tarihinde yapılacak olan seçimli Olağan Genel Kurulu’nda, Yönetim Kurulu üyeliğine adaylığını ilan edenler arasında Av. Onur Güneş’te yer aldı.

Kendisinden ve aday olma gerekçesinden söz eden Onur Güneş, şu ifadelere yer verdi;

“Değerli Meslektaşlarım, Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 2015 yılında mezun oldum. Ayrıca aynı üniversitenin Kamu Hukuku Bölümü Ceza Hukuku alanında Tezli Yüksek Lisans eğitimimi tamamladım. Geçmiş dönemlerde Baromuzun Genç Avukatlar Meclisi’nde genç meslektaşlarımızın yaşadığı sorunları tespit etmek ve bunlarla ilgili çözüm yollarını bulmak için çalışmalarımı yürüttüm. Mesleğimizin, meslektaşlarımızın sorunlarının çözümünde görev almak, katkı sunmak adına Ekim ayında yapılacak olan Aydın Barosu Olağan Genel Kurulunda, üyesi olmaktan gurur ve mutluluk duyduğum, onurlu bir görev olarak gördüğüm Yönetim Kurulu üyeliğine adayım. Yapılacak olan bu seçimlerin Baromuza ve meslektaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Baro Başkan ve Kurul üyelikleri adaylarına başarılar dileyerek, kazananın Baromuz ve meslektaşlarımız olmasını temenni ediyorum. Tüm meslektaşlarımın desteğini bekliyorum.” (ERDAL AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.