Takip Et

Emin Aydın'dan Aydın-Denizli Otoyolu'na tam not

Dün itibariyle Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu'nun katılımıyla açılan Aydın-Denizli Otoyolu, ilk günden itibaren vatandaşlar tarafından kullanılmaya başlandı.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

tvDEN Yönetim Kurulu Başkanı Emin Aydın, otoyolun açılışının ardından yola çıkarak, test sürüşü gerçekleştirdi. Emin Aydın, Aydın-Denizli Otoyolu’nun sunduğu avantajlara hayran kaldı.

Emin Aydın’ın aktardığına göre, Efeler'den yola çıktıktan sonra otoyolda yaklaşık 140 KM hızla ilerleyerek, 8 dakikada Köşk'e, 19 dakikada Nazilli'ye, 27 dakikada Kuyucak'a ve 36 dakikada Buharkent'e ulaştı. Yolculuğun hız ve konfor açısından olağanüstü olduğunu belirten Aydın, normalde yaklaşık bir saatte ulaşılan Buharkent’e bu kadar kısa sürede ulaşmanın kendisi için büyük bir şaşkınlık ve memnuniyet kaynağı olduğunu ifade etti.

Emin Aydın, yeni otoyolun, sürücülerin hayatını büyük ölçüde kolaylaştırdığını ve trafikten kaynaklanan zaman kayıplarının tarihe karıştığını dile getirerek, “Bu otoyol, gerçekten harika bir yatırım. Aydın-Denizli arasında seyahat etmek eskiden uzun ve yorucu bir süreçti, ancak şimdi adeta uçuyoruz. Hem hız açısından hem de yolun kalitesi bakımından mükemmel bir iş çıkarılmış. Emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum. Bu proje, bölgenin gelişimine de inanılmaz katkı sağlayacak.”

Yol boyunca güvenli bir sürüş deneyimi yaşadığını vurgulayan Aydın, “Artık hem zamandan kazanıyoruz hem de yolculuğun keyfini çıkarıyoruz. Eski yolun aksine trafikten dolayı yaşanan sıkıntılar neredeyse sıfır. Zaman bizim için çok değerli ve bu otoyol, bunu bize geri kazandırıyor” dedi.

Aydın, konuşmasının sonunda Aydın-Denizli Otoyolu'nun açılmasında emeği geçen herkese teşekkürlerini sunarak, bu projeyi bir dönüm noktası olarak nitelendirdi. "Bölgemiz adına büyük bir kazanç oldu, herkesin bu otoyolu deneyimlemesini tavsiye ediyorum" diyerek sözlerini tamamladı. (SELİME AYDEMİR)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.