Takip Et

Aydınlılar vefatının 10. yılında Şener Pekgüzel’i unutmadı

2014 yılındaki yerel seçimlere 45 gün kala geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Aydınlı genç iş insanı Şener Pekgüzel, vefatının 10. yılında da Aydınlılar tarafından unutulmadı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

17 Şubat 2014 akşamı AK Parti Efeler Belediye Başkan adayı Yalçın Pekgüzel'in seçim çalışmasından dönen konvoyunda meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden kuzeni Şener Pekgüzel’in vefatının 10. yılı dolayısıyla, çok sayıda seveni sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Şener Pekgüzel’i yad eden Aydınlılar, ailesine de bir kez daha sabır diledi.

Pekgüzel’in eşi de, Şener Pekgüzel’in hala aktif olan kendi hesabından fotoğraflarına yer verdiği paylaşımında, “Zaman acıyı iyleştirmiyormuş… Acı insanı büyütüyormuş. Bir bunu öğrendim. Bir de hiç gitmediğini…” ifadelerini kullandı.

17 Şubat 2014 günü saat: 22.00 sıralarında, Aydın merkeze bağlı Dağeymiri Köyü ile Danişment Köyü arasındaki Sualtı mevkisinde, Yalçın Pekgüzel’in seçim çalışmasından dönen konvoyda yer alan Rıdvan Aygün'ün yönetimindeki 34 VV 5153 plakalı araç, kontrolden çıkarak yaklaşık 100 metreden şarampole uçmuş, kazada 42 yaşındaki Şener Pekgüzel hayatını kaybetmiş, araç sürücüsü Rıdvan Aygün ve Hamza Demir yaralanmıştı. (MEHMET AYDIN)

 

 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.