Takip Et

Aydın’a Türkiye Birinciliği ile döndüler

İzmir'de düzenlenen Gençler Türkiye Şampiyonası'nda İncirliova Spor Lisesi sporcuları önemli başarılar elde etti. 2 sporcu, Türkiye Şampiyonluğu ile memleketine döndü.

13-14 Temmuz 2024 tarihlerinde düzenlenen Gençler Türkiye Şampiyonası'nda İncirliova Spor Lisesi sporcuları Tuana Akgün ve Habib İslam Kurt, Türkiye Şampiyonluk madalyası aldı.

TUANA AKGÜN ÇİFTE ŞAMPİYONLUKLA DÖNDÜ

İncirliova Spor Lisesi öğrencisi Tuana Akgün, U18 Çoklu Branşlar Türkiye Şampiyonu unvanını kazandıktan sonra U20 Çoklu Branşlar Heptatlon kategorisinde de büyük bir başarı göstererek Türkiye Şampiyonu oldu. Tuana, her iki kategorideki üstün performansıyla dikkat çekti ve gelecekteki başarılarının habercisi oldu.

HABİB İSLAM KURT YİNE ZİRVEDE

U20 branşında iki yıldır kimseye geçit vermeyen Habib İslam Kurt, bu yıl da U20 Çekiç Atma branşında Türkiye Şampiyonu oldu. Habib, istikrarlı performansını sürdürerek bir kez daha rakiplerine üstünlük sağladı ve şampiyonluk unvanını korudu.

Ayrıca, 110 metre Engelli branşında yarışan Talha Gülnihal de, Türkiye 2. Oldu.

İncirliova Spor Lisesi öğrencileri, bu başarılarıyla hem okullarını hem de Aydın'ı gururlandırdı. Sporcuların elde ettiği bu önemli başarılar, disiplinli çalışmanın ve azmin bir sonucu olarak takdir topladı. İncirliova Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Burak Uygun, başarılı sporculara tebrik etti. (ERDAL AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.