Takip Et
  • 24 Temmuz 2024, Çarşamba 10:56

Belediye Başkanına ateş püskürüp Sökespor’u defnettiler

Aydın’ın Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Sökespor taraftarları, “Söke'nin rezilliğini bilerek ve görerek bu cennet şehri bir 5 yıl daha aynı rezilliklere mahkum edenler Sökespor'a mı acıyacak? Haydi gözünüz aydın o zaman....” diyerek takımlarını defnetti.

Söke Belediye Başkanı Mustafa İberya Arıkan’ın takıma sahipsiz bıraktığını belirten Sökespor taraftarları, adeta ateş püskürdü. Mehmet Çavdar isimli kişinin sosyal medya hesabından yaptığı “Söke'nin rezilliğini bilerek ve görerek bu cennet şehri bir 5 yıl daha aynı rezilliklere mahkum edenler Sökespor'a mı acıyacak? haydi gözünüz aydın o zaman....” açıklamaya, taraftarlar da büyük destek oldu.

Sökespor’un cenaze görseli ve mezar taşına “Sökespor Ruhuna Fatiha; D: 1970- Ö: 2024” yazılı görsel kullanan Mehmet Çavdar’ın paylaşımına, Süleyman Dalkıran, “Bir zamanlar ligde fırtınalar estiren birçok takımın korkulu rüyası olan Şanlı Söke sporumuzu ne yazıktır ki sahipsiz bıraktılar belediye olarak konserlere bilbord reklamlarının yarısını Söke sporumuza yapsaydı şuan bu büyük takım bu hallerde olmazdı ama ne yazık ki konserler bilbord reklamları bir şehrin takımından daha önemliymiş bu takıma sahip çıkmayan kim varsa söylenecek tek bir söz var yazık ki çok yazık” yorumunu yaptı.

Ferdi Geldegül de, “Her seneki durum. Takım şampiyonluğa oynadığı zaman herkes üşüşür takıma bir pay kapmak için şimdi nerde o arizona kertenkeleleri ve bukalemunları” ifadelerine yer verirken, Seyfi Engin ise, “Seçimler bitti, haberiniz olsun” sözleriyle Belediye Başkanı Arıkan’a ve Sivil Toplum Kuruluşu temsilcilerine ağır eleştirilerde bulundu. (ERDAL AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.