Takip Et

Sökelilerden Başkan Arıkan'a Sökespor tepkisi

Sökespor, yönetim krizi nedeniyle sahipsiz kaldı. Takımın anahtarlarının kaymakamlığa teslim edilmesi an meselesi. Sökespor Korsanlar Taraftar Grubu, sosyal medyada belediye başkanına çağrıda bulundu. Taraftarlar, "Ey belediye başkanı, şimdi değilse ne zaman sahip çıkacaksın Söke'nin takımına?" diyerek seslerini duyurmaya çalıştı.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Taraftar grubu, belediye başkanının şehri ve takımı sahiplenmesi gerektiğini belirterek, şehrin dinamiklerini ve sivil toplum kuruluşlarını harekete geçirme çağrısı yaptı. 80'li ve 90'lı yıllarda rahmetli başkan Mehmet Semerci'nin yaptığı gibi, belediye başkanının da şehrin tüm dinamiklerini bir araya getirip Sökespor'a destek olması gerektiğini vurguladılar.

Organize Sanayi Bölgesi'nde yaşanan sorunlara dikkat çeken taraftarlar, "Organize Sanayi'nin kahrını göz göre göre çeken halk, Sökespor'un sahipsiz kalmasına daha fazla dayanamaz" dediler. Şehrin hafızasının taze olduğunu ve halkın belediye başkanından verdikleri sözleri tutmasını beklediğini belirttiler. "Bu halk insanı vezir de eder rezil de. Bunu sakın unutma" diyerek belediye başkanını uyardılar.

Sökespor taraftarları, belediye başkanının verdiği sözleri tutmamasından dolayı büyük hayal kırıklığı yaşadıklarını ifade ettiler. Sosyal medyada yapılan paylaşımlarda, "O kadar doluyuz ki, söylenecek o kadar söz var ki. Koskoca Sökespor'umuz için bazı şeyler yapılmalıydı" diyerek duygularını dile getirdiler. Taraftarlar, Sökespor'un tarihe gömülmemesi için sorumluların bir an önce harekete geçmesini bekliyor.

Belediye başkanına ve sivil toplum kuruluşlarına çağrıda bulunan taraftarlar, "Nerdesiniz STK'lar, nerdesiniz belediye? O kadar söz veren belediye başkanına alkışlar, sahipsiz Sökespor tarihe gömülecek. Bütün sorumlulara yazıklar olsun" diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Sökespor Korsanlar Taraftar Grubu'nun sosyal medyada ortaya koyduğu tepkiye, çok sayıda Sökeli de, Sökespor ile ilgili hatıralarını paylaşarak destek verdi.

Sökespor'un geleceği belirsizliğini korurken, taraftarlar ve halk, belediye başkanının ve şehrin önde gelenlerinin bir an önce harekete geçmesini ve Sökespor'a sahip çıkmasını bekliyor. (ERDAL AYDIN) 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.