Takip Et
  • 22 Temmuz 2024, Pazartesi 16:44

Büyük Menderes'e giren çobanın cansız bedeni bulundu

Söke'de serinlemek amacıyla Büyük Menderes Nehri'ne giren ve kaybolan 62 yaşındaki Ramazan Yatkın’ın cansız bedeni bulundu. Yatkın’ı bulmak için başlatılan çalışmalar sonucunda, üç gün süren aramalar neticesinde talihsiz adamın bedeni nehirde bulundu.

Geçtiğimiz Cumartesi günü, Söke-Bağarası Yolu Büyük Menderes Köprüsü yanında bulunan bir çiftlikte çalışan Ramazan Yatkın'ın serinlemek için nehre girdiği ve kaybolduğu anlaşıldı. Çiftlik sahibinin Jandarma’ya ihbarı üzerine, Jandarma Arama Kurtarma ve AFAD ekipleri tarafından geniş çaplı bir arama çalışması başlatıldı. Su altı arama ekiplerinin de katıldığı çalışmalar sonunda, Yatkın’ın suda sürüklenen cansız bedeni kilometrelerce uzaklıkta, Akçakaya Mahallesi yakınlarında bulundu.

Ramazan Yatkın’ın akıntıya kapılarak boğulduğu tahmin ediliyor. Denizli nüfusuna kayıtlı olan Yatkın’ın cenazesi, Büyük Menderes Nehri’nden çıkarılarak Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi. 62 yaşındaki Ramazan Yatkın’ın kısa bir süre önce, 15 Temmuz tarihinde çiftlikte çoban olarak işe başladığı öğrenildi. (NECATİ MALDAR)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.