Takip Et
  • 21 Temmuz 2024, Pazar 12:33

Sökespor'da Okutan dönemi başlıyor

Uğur Okutan-Hanifi Akbulut

Sökespor'un olağanüstü genel kurulunda, kulübün yeni başkanı olarak Uğur Okutan seçildi. Eski futbolcu ve Kuşadası'nda antrenörlük yapan Okutan, Sökespor'da yeni bir dönemi başlatıyor.

Sökespor Tahsin Demirtel Tesisleri'nde yapılan genel kurula, eski kulüp başkanlarından Yusuf Günal ve az sayıda üye katıldı. Genel kurulda konuşan Sökespor Kulübü İkinci Başkanı Hanifi Akbulut, yeni dönem için aday olmayacaklarını açıkladı. Akbulut, özellikle kaymakam, Söke Belediye Başkanı ve iş dünyasından yeterli destek bulamadıklarını ifade ederek sitem etti. Geçtiğimiz sezonu zor şartlarda ligde kalarak tamamlamalarını bir başarı olarak değerlendirdi.

Son güne kadar yeni yönetim krizi ile karşı karşıya kalan Bölgesel Amatör Lig Aydın Temsilcisi Sökespor'da, eski futbolcu ve spor adamı Uğur Okutan'ın ikna edilerek yönetime talip olması krizi çözdü. Aynı zamanda Söke'den evli olan Okutan, yeni yönetim kurulu listesini önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşacağını söyledi. Okutan, lige bölgenin yetenekli gençlerinden oluşan ve dışarıdan da takviyelerle güçlendirilmiş bir kadro ile girmeyi planladıklarını belirtti.

Söke'de stadın yıkılmasıyla iç saha dezavantajı yaşandığını vurgulayan Okutan, iç saha maçlarını Sazlı Sahası'nda oynamak istediklerini dile getirdi. Okutan, yeni dönemde Sökespor'u daha güçlü ve rekabetçi bir takım haline getirmeyi hedeflediklerini ifade etti.

Sökespor, Uğur Okutan'ın liderliğinde yeni bir döneme giriyor. Kulübün yeni yönetimi, genç ve yetenekli oyunculardan oluşan bir kadro ile başarıyı hedefliyor. Okutan'ın başkanlığında Sökespor'un geleceği umut vadediyor. (NECATİ MALDAR)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.