Takip Et
  • 26 Temmuz 2024, Cuma 14:00

“Atatürk’ten vazgeçerek iktidar olamazsınız”

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, İstanbul İl Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısında Cumhuriyet Halk Partisi'ni (CHP) sert bir şekilde eleştirdi. "Bugünkü CHP Yönetimi Neden İktidar Olamaz?" başlığıyla düzenlenen toplantıda Perinçek, CHP'nin devletin ve milletin bütünlüğüne zarar verecek politikalar izlediğini savundu.

Perinçek, “devletin ve milletin, vatan ve devlet bütünlüğünün seçim yoluyla yıkıma uğratılmasına” kesinlikle izin vermeyeceğini söyledi.

Perinçek, CHP'nin iktidar olabilmesi için ABD'nin Türkiye'yi işgal etmesi gerektiğini öne sürdü. "CHP iktidar olamaz. İsterse yüzde 90 oy alsın. Ne iktidar olabilir, ne muktedir olabilir," dedi. Perinçek, CHP'nin PKK ve FETÖ ile işbirliği yaparak, Atatürk'e ve Türk devrimine ihanet ederek iktidar olamayacağını belirtti.

“BUGÜNKÜ CHP YÖNETİMİ NİÇİN İKTİDAR OLAMAZ?”

Perinçek, 'bugünkü CHP yönetiminin neden iktidar olamayacağını' ise 7 maddede şöyle sıraladı: "ABD’nin Derin Devlet Raporu'nda kayda geçmiş rolleri üstlenerek iktidar olamazsınız. Avrupa Yerel Yönetimler Özerklik Şartı'nı kabul ederek, Türkiye’nin bölün mesi planına teslim oldunuz ve iktidar olmaktan vazgeçtiniz. PKK güdümlü DEM Parti ve HDP ile işbirliği yolundan iktidar olamazsınız. FETÖ ile işbirliği yaparak iktidar olamazsınız. Türk devrimine ve Atatürk’e ihanet ederek iktidar olamazsınız. Atlantik Sistemi'ne bağlanarak iktidar olamazsınız. Çürüyen Atlantik Sistemi'nin LGBT kültürünü savunarak iktidar olamazsınız."

“BÖLÜNEN TÜRKİYE’DE DEMOKRASİ OLMAZ”

PERİNÇEK, SÖZLERİNE ŞU İFADELERLE DEVAM ETTİ: “Türkiye, iki yüzyıllık Millî Demokratik Devrimini Üretim Devrimiyle tamamlama sürecine girmiştir. Bu koşullarda CHP, Türk Devriminden ve Atatürk’ten vazgeçerek iktidar olamaz. Türkiye’nin milli adımlarını ve doğal müttefik birikimini hedef alarak iktidar olamaz. CHP, çürüyen ve dağılan Atlantik kampının temsilcisidir. CHP yönetimi, FETÖ’nün umudu haline gelmiştir. FETÖ ile işbirliği CHP için bir güç kaynağı değil, yenilgi kaynağıdır. Türk halkı ve gençliği, cinsel eşitsizliklere, çocuk istismarına, şiddete, uyuşturucuya, alkolizme ve intiharlara zemin yaratan LGBT propaganda ve örgütlenmesine cepheden karşıdır. CHP, Türk Devriminin değerlerini yıkıma uğratan ve toplumu çürüten LGBT’ye elini uzatarak, iktidar hedefine veda etmektedir. Bölücülük, bugün Türkiye’de “demokrasi” perdesi altında yürütülmektedir. Oysa bölünen Türkiye’de demokrasi olmaz! Yunanistan kıyıları ve Doğu Akdeniz’den ABD+İsrail+Yunanistan ittifakının tehdit ettiği Türkiye, bu gafleti kaldıramaz ve kaldırmayacaktır. Bölücülüğe demokrasi olmaz! Bölücülüğe özgürlük olmaz! “

“NE ORDU RAZI OLUR NE POLİS”

Perinçek, CHP'nin iktidar olması halinde bu duruma ordunun, polisin ve milletin razı olmayacağını belirtirken "CHP, yüzde 90 oy da alsa iktidar olamaz. İnsanlar aldanıp oy da verse, ne buna ordu razı olur ne polis razı olur. Halk da vermez, ordu da vermez, polis de vermez. Hiç kimse PKK'nın yandaşı olan bir partiyi Ankara'nın tepesine oturtmaz. Ne ordu razı olur, ne polis razı olur, ne Türk milleti razı olur " dedi.

Perinçek, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından çoğu ilde DEM Parti'nin belediyeleri “ele geçirdiğini” ileri sürdü.

“SEÇİM YOLUYLA YAPILAMAYACAK İŞLER ANAYASANIN BAŞINDA YAZILIDIR”

CHP yöneticilerine seslenen Perinçek, "Amerika Birleşik Devletleri derin devleti olan ve RAND Corporation’ın Türkiye'deki iktidar projelerinde rol üstlenen başta Cumhuriyet Halk Partisi yöneticileri, genel merkez, bir kısım yöneticileri olmak üzere herkes bilmelidir ki; Türkiye'de oy toplamakla seçim yoluyla yapamayacağınız işler vardır. Oy toplayarak, seçim yoluyla PKK’yı DEM Parti'yi, HDP’yi ve benzerlerini hükümet ortağı yapamazsınız. Cumhuriyet esası, Cumhuriyetin nitelikleri, devlet ve milletin bölünmez bütünlüğü ile devletin dilinin Türkçe olması, oy toplayarak da seçim yoluyla da değiştirilemez. Türkiye Cumhuriyeti Devletinin temel kurumlarını yıkmanın biricik yolu, PKK ve FETÖ’nün yaptığı gibi silaha başvurmaktır. Bu nedenle Devletin silahlı yaptırım gücünü karşılarında bulmuşlardır ve bundan sonra da bulacaklardır. Silahı olmayan bir halk ayak altında kalır. Türkiye’nin oy toplayarak ve seçim yoluyla bölünemeyeceğini en iyi PKK Terör Örgütü biliyor. O nedenle en başından beri silaha sarılmıştır. Silahlı bölücülük, Türkiye’nin silahlı yaptırım gücünü göreve davet etmiştir.

Türkiye’yi silahlı bölmeye kalkanlar, Türk Ordusu ve Polisinin silahıyla tanışmayı göze almışlardır ve tanışmışlardır. PKK Terör Örgütünün ancak silahla ezileceği açıktır.

DEM Partisi, HDP, BDP gibi sözde yasal partiler, seçim yolu, oy toplama, yerel yönetimlerin ele geçirilmesi, bunların hepsi silahlı bölücülüğün hizmetindedir.

Türkiye’yi bölme amacını güden ABD’nin stratejik piyonları, Türkiye’ye silahlı hesaplaşmayı dayatmıştır. Bunun sonuçlarına katlanmaktadırlar ve önümüzdeki dönemde Türkiye-Suriye silahlı işbirliği sayesinde barınacak bir alan da bulamayacaklardır. Bu koşullarda bölücülüğe karşı mücadelede silah belirleyicidir. ” ifadelerini kullandı.

Perinçek, "Oy toplayarak, seçim yoluyla Avrupa Yerel Yönetimler Özerklik Şartı'nı uygulayamaz, özerk yönetimler oluşturamazsınız. Oy toplayarak, seçim yoluyla FETÖ’yü kurtaramaz ve iktidar ortağı yapamazsınız. Oy toplayarak, seçim yoluyla padişahı ve halifeyi geri getiremezsiniz” diye konuştu. (SELİME AYDEMİR)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.