Takip Et

CHP ile DEM arasında ikinci Afyon krizi Aydın’da yaşanıyor

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM) Aydın Büyükşehir Belediyesi Eş Başkan Adayı Zozan Koç, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu, “Biz sizin faşist zihniyetinizle mücadele ediyoruz” dedi.

2019 yılı seçimlerinde DEM Partisinin blok halinde yaklaşık 70 bin oyunu alan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 31 Mart seçimleri öncesi DEM Partisi ile karşı karşıya kaldı. CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal'ın ana muhalefet partisinde tartışmaya yol açan "Seçildiğimde belediyenin kapıları DEM Parti hariç her siyasi partiye açık olacak" sözlerinin ardından gerilim tırmanmaya devam ediyor.

“BU FAŞİST ZİHNİYETİNİZİ ÖYLE BİR YENECEĞİZ Kİ SİZ AYDIN'I DA KAYBEDECEKSİNİZ”

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu faşist zihniyetle suçlayan DEM Partili Zozan Koç, “CHP Ayfon Belediye Başkan Adayı sizi belediyenin kapısından almayacağım diyor. Biz zaten sizin bu faşist zihniyetinizle savaşıyoruz. Biz bu güne kadar onlarla mücadele ettik. Mücadele etmeyi en iyi bilen halk biziz. Ezilen de biziz, sömürülen de biziz. Biz buradan onlara şunu söylemek istiyoruz ki, sizin bu faşist zihniyetinizi öyle bir yeneceğiz ki siz Aydın'ı da kaybedeceksiniz, İstanbul'u da, Afyonu da, Mersin'i de, her yeri de kaybedeceksiniz. Biz bunu söylüyoruz” ifadelerini kullandı. (ERDAL AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.