Takip Et
  • 7 Ocak 2024, Pazar 12:31

“Özlem Çerçioğlu Aydın’a bile aday yapılmamalı”

Gazeteci Hüsnü Mahalli, katıldığı televizyon programında, CHP’nin Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu, Aydın’dan bile aday yapmaması gerektiğini söyledi.

Mahalli, TELE1 Televizyonunda katıldığı programda, Çerçioğlu’nun İzmir’den aday gösterilebileceğinin de konuşulduğu ile ilgili bir soru üzerine, “Ya İzmir’e niye getiriliyor. Ben onu gerçekten anlamış değilim. Özlem hanımın İzmir’e ya da başka bir yere hatta ben Aydın’a bile olmasından yana değilim. Ben Aydın’da da olmaması gerektiğini düşünenlerdenim” dedi.

“AYDIN’IN NE ÖZELLİĞİ VAR?

Belediye başkanlarının bulundukları şehirlere, yönettikleri belediyelere kimlik ve kişilik kazandırması gerektiğini vurgulayan Mahalli, “Orada ne kadar başarılı olup olmadığı beni ilgilendirmez. Ben entelektüel yönüne bakarım. Toplumu daha çağdaş noktaya taşıdı mı, ona bakarım. Bir asfalt açmakla, pazaryeri açmakla ilgili değildir bu. Her şehrin kendine özgü bir yapısı vardır, kimliği vardır, karakteri vardır. Aydın’ı 2-3 dönemdir CHP yönetiyor. Şimdi ne özelliği var Aydın’ın, bana bir söyleyin. Bir şehre kimlik ve kişilik kazandıracaksın. Bulunduğun belediyeye. Niye biz Eskişehir’den bahsediyoruz. Hoca oraya kimlik kazandırdı. Buna kimse itiraz edemez, inkar edemez” diye konuştu. (MEHMET AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.