Takip Et

Aydınlı eski başkan karantinaya alındı

İtalya’da katıldığı bir konferanstan dönünce rahatsızlanan Aydın Belediyesi Eski Başkanı Hüseyin Aksu, 1 hafta karantina altına alındı. Karantina süresini garanti olması amacıyla kendisinin 15 güne çıkarttığını belirten Aksu, bu sürenin de bittiğini ve gayet sağlıklı olduğunu ifade etti.

Koronavirüs vakalarını yeniden artışa geçiren Eris Varyantına yakalanan eski Belediye Başkanı Hüseyin Aksu, temasta bulunmaması uyarısı ile karantinaya alındı.

Yüksek ateş ve ses bozukluğu şikayeti ile gittiği hastanede virüse yakalandığını öğrendiğini belirten Aksu, “İtalya’da bir konferansa davet edildim, Uluslararası Yerel Yönetimler Birliği tarafından. Türkiye’ye döndüğümde havaalanında ateşim çıktı. Ertesi gün kontrol ettirdiğimde, koronanın bir varyantı olduğu tespit edildi. fakat benim ertesi gün ateşim düştü her şey normale döndü ama bir hafta temasta bulunmamam yönünde telkinde bulundular. Ben bu 1 haftalık süreyi, ne olur ne olmaz diye süreyi 15 güne uzattım. Ben buna koronanın proje varyantı diyorum. Bu sayede 15 gün boyunca projelerim üzerinde ciddi çalışmalar ve çizimler yapabildim. Çok şükür şuan oldukça sağlıklı ve iyiyim. Yaşadığım sorun sadece bir gecelik rahatsızlıktı” ifadelerini kullandı. (ERDAL AYDIN)

 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.