Takip Et
  • 16 Temmuz 2024, Salı 16:12

Aydın'daki kazadan acı haber geldi

Nazilli'de dün gece saatlerinde meydana gelen üzücü bir kazada bisiklet sürücüsü Furkan Berk Şahin (24) hayatını kaybetti. Dallıca’dan İsabeyli yönüne doğru seyir halinde olan Şahin, Fatih Sultan Mehmet Caddesi’nden geçtiği sırada tarladan çıkan bir köpeğin saldırısına uğradı. Panikle yolun ortasına geçmeye çalışan Şahin'e, aynı yönde seyir halinde olan motosikletli kurye D.K. çarptı. Çarpmanın etkisiyle ağır şekilde yaralanan Şahin, yolun karşı tarafına savrularak kanlar içinde yerde kaldı.

Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ağır yaralı olarak Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Furkan Berk Şahin, buradaki işlemlerinin ardından tedavisinin devamı için Aydın’a sevk edildi.

YAŞAM SAVAŞINI KAYBETTİ

Gece saatlerinde Aydın’a gönderilen Furkan Berk Şahin’den bu sabah üzücü haber geldi. 24 yaşındaki genç, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı ve yaşamını yitirdi. Şahin'in acı haberini alan ailesi ve yakınları büyük bir üzüntü yaşadı. (SELİME AYDEMİR)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.