Takip Et

Aydın'da suç örgütü çökertildi : 8 tutuklama

Aydın'ın Nazilli ilçesinde örgütlü uyuşturucu ticareti yapan şüphelilere yönelik gerçekleştirilen operasyonda örgüt lideri dahil toplam 8 şüpheli tutuklandı.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı'nın koordinasyonunda uyuşturucu satışı ve kullanımına karşı yapılan operasyonlar aralıksız devam ediyor.

4 aylık bir süredir devam eden takip ve çalışmalar sonucunda, Nazilli Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde Aydın İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü tarafından 'örgütlü uyuşturucu madde ticareti' suçunu işledikleri tespit edilen 6 şüpheliye yönelik operasyon düzenlendi.

Yapılan operasyonlarda, 4 ayrı araştırma operasyonu neticesinde 2 suç örgütü üyesi tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

Daha sonra yapılan ikinci operasyonda ise örgüt lideri O.S. dahil olmak üzere toplam 4 şüpheliye ait 14 ayrı adreste eşzamanlı operasyon düzenlendi.

Bu operasyonda suç örgütü ile ilişkili oldukları belirlenen 3 şahıs ile birlikte toplam 7 şüpheli gözaltına alındı.

Adreslerde yapılan aramalarda 620 gram metamfetamin, 54 gram kubar esrar, 1 adet 7,65 mm çapında tabanca, 3 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ile 7 cep telefonu ele geçirildi.

Gözaltına alınan toplam 7 şüpheli, işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi. Dosya kapsamında 2 tutuklu şahıstan 1'i adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken, örgüt lideri ile birlikte toplam 8 şahıs tutuklandı. (ERDAL AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.