Takip Et
  • 23 Nisan 2025, Çarşamba 08:41

Mesir Festivali’nin ilk konseri Sıla'dan

Bu yıl 485. kez düzenlenen Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali’nin, ilk akşamında 'Hoş geldin Mesir' korteji ve Sıla konseri ile on binlerce Manisalı sokaklara akın etti.
485. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’in de katıldığı kortej yürüyüşü ile başladı.
Hakkı İplikçi Parkı önünden başlayan kortej yürüyüşüne, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, Nurcan Zeyrek, CHP İl Başkanı İlksen Özalper, Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve on binlerce Manisalı katıldı. Kortej, Şehzadeler Belediyesi Mehter Takımı seslendirdiği marşlar eşliğinde harekete geçti. Festivale katılım sağlayan konuk ülkelerin halk dansları ekipleri, kültürlerine özgü kıyafetleri ve yöresel müzikleriyle kortejde yer alarak renkli görüntüler oluşturdu. Gösteri ekiplerinin de bulunduğu korteji, Manisalılar coşkuyla karşıladı. Kortej yürüyüşü boyunca Başkan Zeyrek, protokol üyeleri ile birlikte vatandaşları selamlarken Manisalılar da kendisine alkış ve tezahüratlarla sık sık sevgi gösterilerinde bulundu.
Konsere büyük ilgi
Kortejin ardından Cumhuriyet Meydanı’nda sahne alan ünlü sanatçı Sıla, "Dan Sonra" şarkısıyla başladığı konserde sevilen şarkılarını alanı dolduran Manisalılarla birlikte seslendirdi. Büyük ilgi gören konser, festivalin coşkusunu zirveye taşıdı. (İHA)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.