Takip Et
  • 29 Haziran 2024, Cumartesi 12:10

Denizli’den Aydın’a getirdiler!

Aydın'ın Kuyucak ilçesinde 3 kişi yakalandı.

Aydın’ın Kuyucak ilçesinde, Denizli’den temin ettikleri uyuşturucu maddeyi Aydın’a getiren 3 kişi yakalandı. Yakalanan şüpheliler tutuklanarak ceza infaz kurumuna teslim edildi.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Kuyucak İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından uyuşturucu madde imal ve ticareti yapan şahıslara yönelik koordineli bir operasyon gerçekleştirildi. Operasyon kapsamında, Denizli ilinden temin ettikleri uyuşturucu maddeyi Aydın’a getiren A.G, M.K, ve Y.K isimli üç şüphelinin bulunduğu araç Kuyucak ilçesinde durduruldu.

Şüphelilerin bulunduğu araçta ve şahısların üzerinde yapılan aramada, 106 gram metamfetamin uyuşturucu maddesi ele geçirildi. Ayrıca, suçtan elde edildiği değerlendirilen bir miktar Türk Lirası ve Dolar, beş adet cep telefonu ve dört adet uyuşturucu kullanma aparatı da ele geçirildi.

Operasyonun ardından gözaltına alınan A.G, M.K, ve Y.K isimli şüpheliler, adli işlemlerinin tamamlanmasının ardından sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak ceza infaz kurumuna teslim edildi. (ERDAL AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.