Takip Et
  • 2 Temmuz 2024, Salı 07:54

Annesini ve üvey babasını öldürdüğünü itiraf etti

Kütahya'da 19 yaşındaki genç, annesini ve üvey babasını öldürdü.

Katil zanlısı genç polise verdiği ifadede annesinin cinsel sapkınlığı olduğunu bu nedenle olayı gerçekleştirdiğini söylediği öğrenildi. İşte olayın perde arkası.

Katil zanlısı Mert Furkan Ş. (19) isimli genç ilk olarak polis ekiplerine Meydan Mahallesi Meltem Sokak'taki ikamette üvey babası Ünal Koçer (53) isimli şahsın annesini vurduğunu, kendisinin de üvey babasını vurduğunu söylemişti.

Katil zanlısı Mert Furkan Ş. (19) polis ekiplerince gözaltına alınırken, gerçekleri emniyetteki ifadesi sırasında anlattı.

“CİNAYETTEN ÖNCE ÇELİK YELEK VE SİLAH ALMIŞ”

Kütahya Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliğinde şüpheli Mert Furkan Ş. isimli şahsın yapılan sorgusunda, annesinin cinsel sapkınlığı olduğunu, telefonunda porno bulunduğunu, üvey babası ile anlaşamadığını, annesi ve üvey babasının sürekli olarak kendisine baskı kurduğunu, bunun üzerine çelik yelek, tabanca ve fişek aldığını, ayrıca evde annesine ait av tüfeği olduğunu, ancak kendisinden korktukları için kurma kolunu çıkartıp sakladıklarını, kurma kolunu da temin ettiğini ifade etti.

EVDEN KOVULUNCA DEHŞET SAÇMIŞ

Dün de yemek masasında tartıştıklarını ve anne ve üvey babasının kendisini evden kovmaları üzerine odasından aldığı tüfek ve tabanca ile ilk olarak tüfekle annesine ateş ettiğini, ardından bir el tüfekle üvey babasına ateş ettiğini, kartuşun bitmesi üzerine belinden çıkardığı tabanca ile üvey babasına 3 el ateş ettiğini itiraf etti.

Katil zanlısı Mert Furkan Ş. bugün adli makamlara sevk edilecek. (HABER MERKEZİ)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.