Takip Et
  • 26 Temmuz 2024, Cuma 16:29

Çiller'in eşi, 52. gününde dualarla anıldı

Çiller Ailesinin yakın dostu Söke'li siyasetçi emekli  müsteşar  Mehmet Koyuncu  ailesi ile  birlikte  eski Başbakanalrdan Tansu Çiller'i yalnız  brakmadılar

Türkiye'nin ilk kadın başbakanı Tansu Çiller'in eşi, iş insanı Özer Uçuran Çiller, 1 Haziran 2024 tarihinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti. Merhum Çiller, ölümünün 52. gününde Kuşadası'nda okunan mevlit ile anıldı.

Çiller ailesinin Kuşadası Kirazlı Yolu üzerinde bulunan çiftliğinde düzenlenen mevlit etkinliğine, eski Başbakan Tansu Çiller, dönemin bazı eski bakan ve milletvekillerinin yanı sıra Çiller ailesinin yakın dostları katıldı.

Anma etkinliğine Söke’den yakın dostları da iştirak etti. İYİ Parti Söke Belediye Başkan adayı emekli müsteşar Mehmet Koyuncu ailesi ile birlikte katılırken, Sökeli iş insanı Levent Göktuna da Tansu Çiller’i yalnız bırakmadı.

Okunan mevlit sonrasında, merhum Özer Çiller ile ilgili bir video gösterimi yapıldı. 52. anma gününe katılan konuklar, bu duygusal anlar karşısında bir kez daha merhum Çiller’i rahmetle andılar. (NECATİ MALDAR)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.