Takip Et
  • 21 Haziran 2024, Cuma 11:18

Köşk'te trafo yangını

Aydın’ın Köşk ilçesinde bir trafo merkezinde çıkan yangın, çevre sakinlerini tedirgin etti. İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alınan yangında, can kaybı yaşanmazken maddi hasar meydana geldi.

Olay, Eski Nazilli Caddesi'nde bulunan trafo merkezinde meydana geldi. Yangın, ilk olarak çevredeki esnaflar tarafından fark edildi. Trafo merkezinden çıkan dumanları gören esnaflar, durumu hemen itfaiye ekiplerine bildirerek yangının daha fazla büyümesini engelledi.

İhbar üzerine hızla olay yerine intikal eden İtfaiye ekipleri, yangını kontrol altına almak için seferber oldu. Yangın, ekiplerin hızlı ve etkili müdahalesi sayesinde kısa sürede söndürüldü. Yangının kontrol altına alınmasıyla, çevredeki binalara ve dükkanlara sıçraması önlendi.

Yangın, kısa süreli paniğe neden oldu. Trafodan yükselen alevler ve dumanlar, çevrede yaşayan ve çalışan vatandaşları tedirgin etti. Ancak itfaiyenin hızlı müdahalesi ve yangının kısa sürede söndürülmesi, paniğin büyümesini engelledi.

Yangının çıkış nedenini belirlemek için soruşturma başlatıldı. Teknik ekipler, trafo merkezindeki ekipmanları inceleyerek yangının kesin nedenini tespit etmeye çalışıyor. Trafodaki yangın nedeniyle bazı bölgelerde elektrik kesintisi yaşandığı belirtildi. (SELİME AYDEMİR)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.