Takip Et
  • 20 Temmuz 2024, Cumartesi 16:33

Gelin arabasına öyle bir yazı yazdı ki; Aydın’ın en romantik damadı

Aydın’ın Köşk ilçesinde düğün yapan damadın gelin arabası arkasına yazdırdığı söz, ‘Aydın’ın en romantik damadı’ dedirtti.

Köşk’ün Ilıdağ Mahallesi’nde yaşayan Malik Açıkgöz ile Kızılcayer Mahallesi’nden Simge Kocabaş, 1 yıllık nişanlılık hayatını düzenlenen düğün merasimi ile sonlandırdı. Genç çift düzenlenecek olan 2 günlük düğün töreninin ardından dünya evine gireceği ifade edildi.

“ÇÖLDE PAPATYAM OL…”

Simge ve Malik çiftinin düğün merasimi, yarın (21 Temmuz Pazar) düzenlenecek olan gelin alma merasimi ile son bulacağı belirtildi. Köşk ilçe merkezinde hizmet veren Gül Çiçekçilik işletmesinde yarın gelin alma merasiminde kullanılacak olan aracını süsleten damat Malik Açıkgöz, romantikliği ile ilçede ön plana çıktı. Açıkgöz’ün gelin arabası arkasına yazdırdığı ‘Çölde papatyam ol, seni gözlerim ile sularım’ yazısı, görenlerin dikkatini çekti. Yazıyı okuyan vatandaşlar “En romantik damat” yorumunu yaptı.

Köşk’te 12 yıldır çiçek ve aranjman işi yaptığını belirtin Nurgül Koç, “İlçemizde çiçekçilik, gelin arabası süslemesi ve aranjman hizmeti veriyoruz. Gelin arabası süslemelerinde genelde klasik sözler daha çok kullanılıyor ama Malik bey kendi hazırladığı sözün yazılmasını istedi. Biz de isteğini yerine getirdik” ifadelerini kullandı. (SELİME AYDEMİR) 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.