Takip Et

/>

SON DAKİKA

Koçarlı halkı Özgür’leşen Koçarlı’yı kutladı

22 Nisan 2024, Pazartesi 00:23

     


Koçarlı Belediye Başkanı Özgür Arıcı, yerel seçimlerin ardından Koçarlı’da teşekkür konseri düzenledi.

 

Başkan Arıcı, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde kendisine destek olan hemşerileri ile teşekkür konserinde buluştu. Koçarlı Cumhuriyet Meydanında düzenlenen Gamze Dursun konseri ile seçim zaferini hemşerileri ile birlikte kutlayan Başkan Arıcı, “Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Koçarlı hizmetin, huzurun, barışın, hoşgörünün kenti olacak” dedi.

Cumhuriyet meydanında binlerce Koçarlılı Koçarlı Belediye Başkanı Özgür Arıcı ile birlikte Özgür’leşen Koçarlı’yı kutladı. Programda sahne alan sarkıcı Gamze Dursun, seslendirdiği şarkılar ile Koçarlılılara unutulmaz bir akşam yaşattı.

Konser öncesi sahnede Koçarlılı hemşerilerine seslenen Koçarlı Belediye Başkanı Özgür Arıcı, söz vermiştik sözümüzü yine tutuyoruz, diyerek “Şahsıma göstermiş olduğunuz teveccüh ile onurlandım, gücüme güç kattım, Şimdi sizlerden aldığım bu güçle gece gündüz demeden siz değerli hemşehrilerimin emrindeyim. Ne dediysek o Kazanıyoruz dedik kazandık. Benimle birlikte Kadınlar kazandı.

Çocuklar kazandı. Tüm Koçarlı kazandı. Benimle birlikte seçim sürecinde gecesini gündüzüne katan Kıymetli Eşim Tülay hanım, CHP İlçe Başkanımız Hasan Akın, Başımızın tacı kadın kollarımız, Kadın Kolları Başkanımız Secem Kaplan, Gençlik kollarımız ve Gençlik Kolları Başkanımız Kazım Mert Demir ve yol arkadaşlarımıza meclis üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Arıcı konuşmasında ayrıca, “Bana çoluk çocuk dediler. Çoluk çocuk dedikleri Özgür Arıcı şimdi Koçarlı Belediye Başkanı. Bu emek hepimizin, bu emek Koçarlı’nın. Ben kimseyi ayırmayacağım. Ben herkesin belediye başkanıyım. Buraya gelen herkese çok teşekkür ediyorum. Bu yolda benimle yürüyen herkese çok teşekkür ediyorum.

Destek veren vermeyen her bir hemşehrimize kapımız da, gönlümüz de açık. Koçarlı hizmetin, huzurun, barışın, hoşgörünün kenti olacak. Size Özgür Arıcı sözü kimsenin kalbi Kırılmayacak. Hiç bir hemşehrim bir diğerinden ayrıcalıklı olmayacak! Bu güzel ilçede halk konuşacak. Siz ne derseniz o olacak” diye konuştu.

Başkan Arıcı’nın ardından sahnede konuşma yapan CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz ise yaptığı konuşmada, “Seçimin kazananları sadece belediye başkanlarımıza değil”, diyerek, “Seçimden öncede buraya geldik oylarınıza talip olduk. Bizleri mahcup etmediniz hepinizden Allah razı olsun. Burada Özgür başkanım, ilçe başkanım ve tüm örgütümüz çok çalıştılar. Seçimin kazananları sadece belediye başkanlarımıza değil.

Bu seçimin kazananı, çiftçilerimiz, emeklilerimiz, atanamayan öğretmenlerimiz, esnaflarımız, geleceğe umutla bakmak isteyen gençlerimiz, hak, hukuk ve adalet arayan vatandaşlarımız. Biz parti ayrımı yapmadan, oy versin veya vermesin herkesin hizmetindeyiz, hepinizin hizmetkarıyız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yolundan hiç ayrılmayacağız. Özgür başkanın sizlere kapısı açık, Aydın’ımıza, Koçarlı’mıza hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

ZEYBEK OYNADILAR ALKIŞLAR SUSMADI

Şarkıcı Gamze Dursun’un zeybek seslendirmesi ile sahneye davet edilen Koçarlı Belediye Başkanı Özgür Arıcı, CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz ve CHP İlçe Başkanı Hasan Akın sergilerdikleri zeybek oyunu ile uzun süre alkışlandılar.

Gerçekleşen konsere, CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz, CHP İlçe Başkanı Hasan Akın, CHP Koçarlı Kadın Kolları Başkanı Secem Kaplan, CHP Gençlik Kolları Başkanı Kazım Mert Demir, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları ve binlerce vatandaş katıldı.

Gecenin sonunda Koçarlı Belediye Başkanı Özgür Arıcı sarkıcı Gamze Dursan’a Koçarlı’ya desteklerinden dolayı çiçek takdim ederken, gerçekleşen muhteşem havai fişek gösterileri ise izleyicileri adeta büyüledi. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler