Takip Et
  • 28 Haziran 2024, Cuma 13:39

İncirliova polisi suçlulara göz açtırmıyor

Aydın’da İncirliova İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde suç ve suçlularla mücadele kapsamında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlçede yürütülen operasyonlarda, çeşitli suçlardan aranan ve haklarında kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 4 zanlı yakalandı.

Kasten öldürme suçundan aranması ve 22 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan, 34 yaşındaki A.Ö. Acarlar Mahallesi'nde gerçekleştirilen takip ve kovalamaca sonucu yakalandı. Zanlı A.Ö.’nün 13 ayrı suç kaydı bulunduğu ifade edildi.

İncirliova İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince aynı gün içinde gerçekleşen diğer operasyonlarda:

Hükümlü ve tutuklunun kaçması, kullanmak için uyuşturucu madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak ve kullanmak suçlarından 11 ayrı suç kaydı ve 1 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası 30 yaşındaki N.K. isimli zanlı, alkol veya uyuşturucu maddenin etkisi altındayken araç kullanma suçundan aranan ve 5 ay kesinleşmiş cezası bulunan 36 yaşındaki D.K. yakalandı. D.K’nın 4 ayrı suç kaydı bulunduğu öğrenildi.

Ayrıca, “Tehdit’ suçundan ifadeye yönelik arandığı tespit edilen 53 yaşında S.K., polis ekiplerince yakalandı. Gözaltına alınan 4 zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara ve oradan da cezaevine sevk edildi. İncirliova polisi, ilçe genelinde güvenliği sağlamak ve suç oranını düşürmek için çalışmalarına aralıksız devam ettiği ifade edildi. (ERDAL AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.