Takip Et

"İncirliova'yı daha güzel hizmetlere kavuşturmaya kararlıyız"

AK Parti İncirliova İlçe Başkanı Mehmet Yüzbaşıoğlu, 31 Mart seçimlerinde alınan seçim sonuçlarından ve Belediye Başkanı Aytekin Kaya'nın tekrar seçilmesinden çok mutlu olduklarını belirterek, "İncirliova'ya daha iyi hizmetleri kavuşturmaya kararlıyız" dedi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

AK Parti İlçe Başkanı olarak 28 Şubat 2024 tarihinde atanan Mehmet Yüzbaşıoğlu ve yönetimi, İncirliova Kültür Park'ta basın mensupları ile bir araya geldi.

Seçimlere 33 gün kala atandığını ve 20 Asil, 10 yedeklerden oluşan yönetiminin de seçime 1 hafta kala onaylandığını belirten Başkan Yüzbaşıoğlu,

"Bu seçim sürecinde yeteri kadar beraber bir araya gelip görüşememiştik. Daha iyi kaynaşma, sizleri daha yakından tanımak amaçlı böyle bir organizasyon düzenledik. Belediye Başkanımızla birlikte bu seçim sürecine hayırlısıyla güzel bir şekilde atlattık ve tekrar Başkanımız Aytekin Kaya bey seçildi. Bundan gurur duyuyoruz ve sevincimiz bir şekilde daha da katlandı. Bundan sonra ilçemize yapacağımız çok güzel hizmetler olacak. Ankara’nın, iktidarın gücünü yerel halkımız buluşturmak için kararlıyız. Çabamız, gayretimiz hep bu yönde. Yeni teşkilatımız, yeni ekibimizle birlikte hizmet için varız, hepsi ile gurur ve onur duyuyorum. İncirliova'mıza hizmet etmekten de gerçekten çok mutluyuz" ifadelerini kullandı.

Başkan Mehmet Yüzbaşıoğlu, basın mensupları ile sık sık bir arada olacaklarını belirtti.

Toplantıya, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya ile AK Parti ilçe Kadın Kolları Başkanı İlkay Karabulut, Gençlik Kolları Başkanı Yasin Geçgel ve ilçe yönetimkurulu üyeleri de katıldı. (ERDAL AYDIN) 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.