Takip Et
  • 18 Mayıs 2024, Cumartesi 13:28

“Biz tasarrufu 5 senedir yapıyoruz”

İncirliova Belediye Başkanı Ak Partili Aytekin Kaya, 'Cumhurbaşkanlığı Tasarruf Paketi' kapsamında ‘Biz İncirliova Belediyesi olarak tasarrufu 5 yıldır uyguluyoruz” dedi.

AK Parti İlçe Başkanlığının İncirliova Kültür Park'ta basın mensupları ile bir araya geldiği toplantıda konuşan İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, İncirliova’ya yapılan ve yapılacak olan hizmetlerden bahsetti

"İNCİRLİOVA’DA HERKESİN BAŞKANIYIM”

AK Parti İncirliova İlçe Başkanı Mehmet Yüzbaşıoğlu’nu ardında toplantıda konuşan Başkan Kaya, “İncirliova‘da güzel bir seçim geçirdik. Bu süreçte yanımda olan herkese teşekkür ederim. Siyaset bizim için seçildiğimiz günden sonra bitmiştir. İncirliova‘da herkesin belediye başkanıyız, ilçemize güzel hizmetler yapacağız. Devletimizin desteğiyle beş yılda yapamadıklarımızı ikinci beş yılımızda yapacağız” dedi.

“BİZ TASARRUFU 5 SENEDİR YAPIYORUZ”

Birçok belediyenin personeline maaş ödemekte zorlandığını ifade eden Kaya, kendilerinin tasarrufu en başından beri yaptıklarını ifade etti. Kaya, “İncirliova‘da belediye başkanlığına ilk geldiğimizde çok zordu. Haftanın üç günü icra ile boğuşuyorduk. Tasarrufla onların hepsini düzelttim, belediye şu an çok iyi durumda. Personel maaşlarımız yükselttik, herkes maaşını zamanında alıyor. Bayramda maaş veren tek belediye bizdik, biz tasarrufu baştan beri yaptık. Ben kendi arabamla geziyorum, iyi tasarruf yaptık. Kimseye yedirmedik, İncirliova‘da kimseyi zengin etmedik. Tasarruf çok iyi gidiyor, tasarrufa devam edip hizmetlerimizi yapacağız. Biz tasarrufu beş yıldır yapıyorduk. Ben alınan bir çalı süpürgenin hesabını soruyorum. Bunları yapmazsak bugün bu durumda olmazdık. Ekibim de çok güzel, yeni başkan yardımcıları var. Aydın’da en başarılı muhasebesi İncirliova Belediyesi’nde” ifadelerini kullandı. (ERAL AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.