Takip Et
  • 26 Kasım 2023, Pazar 13:45

Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden Öğretmenler Günü konseri

Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı Müzik ve Sanat Akademisi Müzik Öğretmenleri Korosu, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle unutulmaz bir konser düzenledi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Geceye, İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Özcan ,idareciler , öğretmenler ve aileleri katıldı. Koro ve solistlerin seslendirdiği eserler izleyicilere duygu dulu anlar yaşatırken Efeler ilçe Milli Eğitim müdürü Hakan Özcan da gecede seslendirdiği eserle büyük beğeni topladı.

Hidayet Sayın kongre ve kültür merkezinde gerçekleştirilen etkinlikte konuşan Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürü, Hakan Özcan; “Bugünü sizlerle eğitim ordusunun yılmaz bir neferi olarak paylaşmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Hepiniz müzikle, eğitimle, paylaşımla dolu bu sanat gecesine hoş geldiniz. Bu gece bu sahnede çok gurur duyduğum müzik öğretmeni meslektaşlarımla sizlerin beğenisine sunduğumuz eserlerimiz aslında öğretmenlik mesleğine duyduğumuz güçlü sevginin de bir göstergesi olacaktır. Zira sanat notayı melodiye, rengi resme, sözleri şiire döndürmektir, hayatın ta kendisidir. Tıpkı öğretmenlik gibi...Biz öğretmenler de bir çocuğun hayatına dokunur umudunu melodiye, duygularını renklerle bezeli bir tuvale ve coşkularını sayfalarca yazılmış şiirlere çeviririz. Belki de bundandır kurduğumuz bu akademi, belki de bundandır bu farkındalık.

Bilmenizi isterim ki Türkiye Yüzyılını gelecek nesillere aktarmak ve emin adımlarla yürümek üzere huzurlarınızdan ayrılırken; Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze bağlı her okul ve bu okullarda eğitim alan her evladın bu farkındalıktan faydalanması için elimden geleni yapacağımı ifade etmek isterim. “Öğretmenler yükselen yeni nesil sizlerin eseri olacaktır” diyen Başöğretmenimiz Atatürk'ün Millet Mektepleri başöğretmenliğini kabul ettiği bugünü sizlerle paylaşmanın mutluluğunu bir kez daha dile getirerek saygılarımı sunuyorum” dedi. (DUYGU DİLEK) 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.