Takip Et

Söke'nin il olmasını konuştular

Geçtiğimiz günlerde Ticaret Odası yönetimin ilçedeki esnaf ve meslek odalarına yaptığı ziyaretlerde gündeme gelen Söke’nin sorunları için ortak harekete geçme fikri hayata geçiriliyor. Gündemde Söke'nin il olması konusu da var.

Söke Ticaret Odasının ev sahipliğinde ilçedeki oda başkanlarının katılım sağladığı Söke'nin güncel sorunları ve çözüm önerilerinin konuşulduğu toplantı gerçekleştirildi. Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Sakalar toplantının açılışında yaptığı konuşmada, “Söke'miz için Oda Başkanları olarak sorunlarımızı tespit edip çözümleri için birlikte karar almamız ve birlikte hareket etmemiz gerekiyor. Bugün bunun için toplandık Tüm Başkanlarıma katılım sağladıkları için teşekkür ediyorum” dedi.

Toplantı gündeminin başlıkları; Mimarlık Fakültesinin son durumu, Söke'ye Koroner Yoğun Bakım Servisi ve Kalp Damar Cerrahi Polikliniği açılması, Yeni Devlet Hastanesi Binası İhtiyacı, Erkek Öğrenci Yurtlarının açılması, Novada Kavşağı ve Köprülü Alt Geçit çalışması, Fen Lisesi İhtiyacı, Söke'nin il olması konuları ele alındı.

Çok yakın bir zamanda Ankara'ya tüm oda başkanlarının katıldığı bir heyetle,gündem maddeleri ile İlgili bakanlıklara dosya hazırlanıp ziyaret edilmesi kararı da alındı.

Toplantıya Söke Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nejat Sağel, Söke Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ali Özdericioğlu, Şoförler Odası Başkanı Refik Karataş, Elektrikçiler Odası Başkanı Güngör Gümüş, Terziler Odası Başkanı Metin Özcan, Marangozlar Odası Başkanı Murat Elgin, Lokantacılar Odası Başkanı Şeref Başar, Demirciler Odası Başkanı Ahmet Tokmakoğlu, Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tanyeri, Ziraat Odası Meclis Başkanı Yusuf Çam, Bakkallar Odası Başkanı Ferhat Gültekin, Berberler Odası Başkanı Yılmaz Demiryürek ve Kahveciler Odası Başkanı Ali Öztürk katıldı. (NECATİ MALDAR)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.