Takip Et
  • 15 Temmuz 2024, Pazartesi 13:15

Elitium Thermal Otel’den çocuklara ücretsiz hizmet

Aydın’ın Germencik ilçesinde faaliyet gösteren Elitium Thermal Otel’in işletmecisi Ali İhsan Durmaz, ilçe çocuklarını yaz boyunca otelin havuzunda ücretsiz olarak ağırlayacaklarını açıkladı.

Bozköy Mahallesi'nde bulunan, çeşitli sağlık sorunlarına şifa olan zengin mineralli termal suyu ile Ege Bölgesi’nin önde gelen termal otellerinden biri olmayı başaran Elitium Termal Otel’in işletmecisi Ali İhsan Durmaz, Germencikli çocuklara jest yaptı. Otelin havuzunu, kötü alışkanlıklardan uzaklaşmaları ve yaz tatilinde sosyalleşmeleri için çocuklara açan Durmaz, havuzda, ilk olarak Turanlar Mahallesi’nden çocukları ağırladı. Turanlar Mahallesi’nden otele gelen çocuklar, otelin bahçesinde yer alan havuza girip, su kaydıraklarını da kullanarak unutulmaz bir gün geçirdi.

İş insanı Ali İhsan Durmaz, Elitium Termal Otel’in Germencik’in dünyaya açılan kapılarından birisi olduğunu belirterek, otelde hem yurt içinden, hem de yurt dışından vatandaşları misafir ettiklerini söyledi. Otel olarak misafirlerine kaliteli hizmet sunmalarının yanı sıra sosyal sorumluluk projelerine de önem verdiklerini anlatan Durmaz, “Okullarımız kapandı, çocuklarımız yaz tatiline çıktı. Biz de çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan uzaklaşması, sosyalleşerek keyifli zaman geçirmesi için ne yapabiliriz diye düşünürken aklımıza otelimizin havuzu geldi. Otelimizin kapılarını, hafta içi 14.00 ile 18.00 saatleri arasında çocuklarımıza açmaya karar verdik. Bu anlamda 36 mahallemizde yaşayan çocuklu ailelerimizi, muhtarlarımız aracılığı ile bilgilendirdik. Her gün 10’arlı gruplar halinde çocuklarımızı, otelimizde ağırlamaya başladık. Ücretsiz olan bu hizmetimizi, yaz mevsiminin sonuna kadar sürdüreceğiz” dedi.

Turanlar Mahallesi Muhtarı Himmet İzmir, otelin kapılarını çocuklara açtığı için Ali İhsan Durmaz’a teşekkür etti. (SELİME AYDEMİR)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.