Takip Et
  • 19 Temmuz 2024, Cuma 10:44

O paralar hesaplara yatırıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Temmuz ayına ilişkin 1 milyar 21 milyon TL tutarındaki Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemesinin hesaplara yatırıldığını açıkladı. Bakan Göktaş, çocukların sosyal açıdan desteklenmesi ve eğitim giderlerinin karşılanması amacıyla yapılan bu ödemelerin, çocukların ailelerinin yanında ve sosyal çevrelerinde desteklenmesine katkı sağladığını belirtti.

Bakan Göktaş, çocukların farklı ihtiyaçlarını gözeterek hizmetleri çeşitlendirdiklerini ifade etti. "Çocukların milli değerlere sahip, kendine güvenen, eğitimli ve sağlıklı bireyler olarak yetişmeleri için tüm gayretimizle çalışıyoruz" diyen Göktaş, aile odaklı sosyal hizmet modelleri ile çocukların öncelikli olarak aile şefkati ve sıcaklığı ile yetişebilmeleri için gayret gösterdiklerini vurguladı.

Temmuz ayına ilişkin yapılan 1 milyar 21 milyon TL'lik Sosyal ve Ekonomik Destek ödemesi, çocukların eğitim ve sosyal giderlerinin karşılanması için kullanılacak. Bakan Göktaş, "Çocukların sosyal açıdan desteklenmesi ve eğitim giderlerinin karşılanması için Temmuz ayına ilişkin 1 milyar 21 milyon TL tutarındaki Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemesini hesaplara yatırdık" şeklinde konuştu.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, çocukların ailelerinin yanında ve sosyal çevrelerinde büyüyerek milli değerlere sahip, kendine güvenen bireyler olmaları için çalışmalarını sürdürüyor. Bakan Göktaş, aile şefkati ve sıcaklığı ile çocukların yetiştirilmesi için gösterdikleri çabanın önemine dikkat çekti. (MEHMET AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.