Takip Et

SON DAKİKA

Aydın’ın duyarlı öğrencileri ödüllendirildi

22 Mart 2024, Cuma 11:39
Son güncelleme: 22 Mart 2024, Cuma 11:46

     


Aydın İl Sağlık Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığında organ bağışı temalı resim ve kompozisyon yarışması düzenlenirken, yarışmada dereceye giren öğrencilere “Hediye ve Teşekkür Belgesi Takdim Programı” düzenlendi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Aydın İl Sağlık Müdürlüğü tarafından organ bağışı konusunda farkındalığın artırılmasına yönelik çeşitli etkinlikler düzenlenmeye devam ediliyor. Organ bağışı temalı resim ve kompozisyon yarışması programında, AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten, İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici tarafından öğrencilere çeşitli hediyeler ile teşekkür belgeleri takdim edildi.

Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul yaptığı konuşmada, organ bağışının çok önemli bir konu olduğunun ifade etti. Organ bağışı ile ilgili farkındalık artırmaya yönelik faaliyetler kapsamında, düzenlenen yarışmaya katılımları ve elde ettikleri derecelerden dolayı öğrencilere teşekkür eden Şenkul, başarılarının devamını diledi.

Organ bağışı temalı resim ve kompozisyon yarışmasında hediye almaya hak kazan öğrenciler ise şunlar;

KOMPOZİSYON YARIŞMASI

1. Söke Sınav Koleji Fen Lisesi öğrencisi İrem Erçetin, 2. Çine Akçaova Anadolu Lisesi öğrencisi İrem Durgut, 3. Söke Sınav Koleji Anadolu Lisesi öğrencisi Ada Akkuş.

RESİM YARIŞMASI;

1. Germencik Şehit Cafer Ortaokulu öğrencisi Şule Şen, 2. Özel Söke Doğa Ortaokulu öğrencisi Ayşe Dilem Keskin ve 3. Buharkent İstiklal İlkokulu öğrencisi Alper Buğra Akdemir. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler