Takip Et

"Efeler'e yakışır bir hizmet olsun istedik"

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay 25 Eylül Pazartesi günü açılacak olan Doğa Otel ve Restorantı basın mensuplarına tanıttı.

Aydın'ın Efeler ilçesine bağlı İmamköy'de atıl durumda olan alanı, 5 yıldızlı otel konseptinde yapan Başkan Atay basın mensuplarına otel ve restorant hakkında bilgiler verdi. Doğa ile iç içe alanda, bir tanesi suit olmak üzere 7odaya ve 8 tane tiny house sahip tesiste, misafirlerini en güzel şekilde ağırlamayı hedefleyen Atay, restorant bölümüyle de çok iddialı olduklarını ifade etti.

AYDINLILAR HUZURLU BİR TATİL İÇİN ARTIK BAŞKA BİR YERE GİTMEYECEK

Aydınlıların sessiz, sakin, huzurlu bir ortamda tatil yapma hayali için artık uzak yerlere gitmesine gerek kalmadığını ifade eden Başkan Atay, "Burasının eski halini sizler benden daha iyi biliyorsunuz. Bu yeri büyük bir değişime uğrattık, Efeler halkının hak ettiği güzelliğe kavuşmasını sağladık. Burada sıcak suyumuz var, bu sıcak suyumuzun kullanılabilirliğini geliştirmek için tesisimizi açtık. Tesisimizde yedi tane odamız var sekiz tane de tiny house var. Burada esas önemli olan doğa, serin hava, sessizlik. İnsanların stresli yaşamından kurularak biraz nefes alabilecekleri, kendini dinlenebilecekleri bir mekan haline getirmeye çalıştık. Aynı zamanda iyi bir restoranımız var. Bu restoranımızda Efeler halkımıza sunuyoruz. Burayı hayata geçirmemizde ki en önemli nedenlerden birisi de Efelerin bu sıcak günlerinde ve diğer günlerinde halkımızın tatil amacıyla çok uzak yerlere, Pamukkale‘ye veya herhangi başka bir yerlere gitmesine gerek duymadan, Efeler içerisinde kendini rahat edecekleri, dinlenebilecekleri, iyi bir hafta sonu geçirebilecekleri bir mekan oluşması. Bunun için çaba sarf ettik" dedi.

5 YILDIZLI OTELLERİ ARATMAYACAK KONFORDA

Hayata geçirdikleri Doğa tel ve Restorant'ın 5 yıldızlı otelleri aratmayacak konforda olduğunu ifade eden Başkan Atay, "Tesisimiz beş yıldızlı oteller aratmayacak her türlü konfor var. Efeler halkı buna layık. Belediye olarak bir çok etkinlik yapıyoruz, örneğin haftaya Birinci Efeler Kitap Fuarını açacağız. Ayşe Kulin ve Ahmet Ümit gelecek. Bir çok misafirlerimiz geliyor, onların da rahat edebilecekleri güzel, lüks bir mekanın olması bizleri de mutlu edecek, onları da mutlu edecek. Doğanın güzelliğini toplumumuzla paylaşmak istedik, buna efeler halkı layık, bu güzelliğin toplumda buluşmasını sağlayacağız" ifadelerini kullandı. (ERDAL AYDIN) 

 

 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.