Takip Et
  • 22 Temmuz 2024, Pazartesi 08:58

Başkan Avşar'dan gelinlere anlamlı jest

Aydın Ticaret İl Müdürlüğü'nün gerçekleştirdiği denetimlere katılan Aydın Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonları Odası Başkanı Serhan Avşar, gelinlere gül takdim etti ve mutluluklar diledi.

Ticaret Bakanlığı'nın 1 Temmuz 2024 tarihinden itibaren Aydın il genelinde berberler, kuaförler ve güzellik salonlarının Pazar günleri kapatılması yönünde aldığı karar, il genelinde uygulanmaya başlandı. Bu kararın ardından, Aydın Ticaret İl Müdürlüğü ekipleri Pazar günleri denetim ve bilgilendirme çalışmalarını sürdürüyor.

Bu hafta sonu Aydın’ın Efeler ilçesinde gerçekleştirilen denetimlere, Ticaret İl Müdürü Arif Aksu ile birlikte Aydın Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonları Odası Başkanı Serhan Avşar da katıldı. Denetimler sırasında, düğün sezonunda hizmet veren kuaför salonlarına ziyaretler yapıldı ve bilgilendirmeler gerçekleştirildi.

Aydın Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonları Odası Başkanı Serhan Avşar, Pazar günleri tatil kararının düğün sezonuna denk gelmesinin zorluklarına değinerek, “Bakanlık tarafından alınan bu karar, düğün sezonuna denk geldi. Birçok üyemizin tatil talebi vardı, ancak yaz sezonuna rastlaması zorluk yarattı. Pazar günleri gelin ve damat müşterisine hizmet verecek olan üyelerimizin sadece odamızdan izin belgesi alması gerekiyor. Her bir üyemizin bu karara uymasını talep ediyoruz” dedi.

Denetimler sırasında Başkan Serhan Avşar, kuaför salonlarında düğün hazırlıklarını sürdüren gelinlere gül takdim etti ve onlara bir ömür boyu mutluluklar diledi. (ERDAL AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.