Takip Et

Aydın'da intihar eden kişi 2 üniversite mezunu çıktı

Aydın'ın Efeler İlçesinde intihar eden ve kimliği otopsi ile belirlenen Gürhan Küçük'ün 2 üniversite bitirdiği öğrenilirken, yaklaşık 10 yıldır psikolojik tedavi gördüğü ifade edildi.

Olay, Efeler Adnan Menderes Mahallesi 562 Sokak'ta dün saat 16:00 sıralarında meydana gelmişti. Aydın Çevre Yolu kenarında tüfekle intihar eden ve üzerinde kimlik çıkmayan kişinin kaldırıldığı Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi'nde yapılan incelemede 43 yaşındaki Gürhan Küçük olduğu tespit edilmişti.

Efeler Fatih Mahallesi'ndeki evlerinden saat 15:00 sıralarında ayrılan ve geri dönmeyen oğullarından haber alamayan Mustafa ve Birgül Küçük çifti, akşam.saatlerinde kendisini hastanelerin acil servislerinde aradığı ve acı haberi olaydan yaklaşık 5 saat sonra aldıkları kaydedildi. 2 yıl önce de engelli olan çocuklarını toprağa veren Küçük Ailesi, aldıkları ikinci acı haber ile adeta yıkıldı.

Öte yandan, tüfekle canına kıyan Gürhan Küçük'ün Konya ve İstanbul'da Halkla İlişkiler ile Uluslararası İlişkiler Bölümlerinden mezun olduğu ve işsiz olduğu ifade edildi. Mezun olduktan sonra bir süre özel bir tapu ve kadastro ofisinde çalıştığı kaydedilen Gürhan Küçük'ün, yaklaşık 10 yıldır psikolojik tedavi gördüğü belirtildi.

Genç yaşta hayata veda eden Gürhan Küçük'ün cenazesi, ikindi namazına müteakip Efeler Evliya Çelebi Camisinde kılınacak namazın ardından Koçarlı'nın Halilbeyli Mahallesi Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi. (ERDAL AYDIN)

 

 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.