Takip Et
  • 1 Ekim 2024, Salı 12:10

Dağeymiri’nin 10 yıllık sorunu çözüldü

Aydın’ın Efeler ilçesi Dağeymiri Mahallesi’nde 10 yıldır süren yol problemi, çözüme kavuşturuldu.

Efeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahalle sakinleri için adeta çileye dönüşen yol problemini ortadan kaldırmak için kapsamlı bir çalışma başlattı.

“BU YOLDAN HAYVAN BİLE GEÇEMİYORDU”

Dağeymiri Mahallesi sakinlerinden Remzi Şan, söz konusu yoldaki keskin virajlar ve dar olması nedeniyle hayvanların bile geçmekte zorlandığını söyledi. Şan, yol yapımından önce yaşadığı zorlukları şu sözlerle anlattı, “Mahallemizde birçok kişi çiftçi. Hayvanlarımız için yem ve saman getiremiyorduk. Bu yolu görenler buraya gelmek istemiyordu. Hayvanlarımızın zor geçtiği yoldan traktörler ve kamyonlar zaten geçemiyordu. Yolda kazalar meydana geldi. Başkan Yetişkin’e çok teşekkür ediyorum. İyi ki var. Yıllardır çözülemeyen sorunu çözdü.”

“BELEDİYE PERSONELİ ÇOK İYİ ÇALIŞIYOR”

Bir diğer mahalle sakini Davut Köse de, yolun kendileri için öneminden bahsetti ve yapılmadan önce yaşadığı zorlukları anlattı. Efeler Belediyesi personeline teşekkür eden Köse, “Başkan Yetişkin ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Efeler’in çalışanları, çok özenli ve dikkatli çalışıyor. Oluşabilecek her türlü riski ortadan kaldırmak için adeta kılı kırk yarıyorlar. Bizlerle de uyum içindeler. Onlara da ayrıca teşekkür ederim” diye konuştu.

“ZAMAN VE AKARYAKITTAN TASARRUF ETTİK”

Dağeymiri Mahallesi Muhtarı Mahmut Sevi, hizmetleri nedeniyle Başkan Yetişkin ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti. Sevi, “Efeler Belediyesi ulaşım konusunda oldukça duyarlı. Mahalle sakinlerimiz evlerine ve arazilerine gitmek için bu yolu kullanmak istiyorlardı fakat çok tehlikeli olduğu için kullanamıyordu. Yolu metrelerce uzatmak zorunda kalıyordu. Yolumuz yapılınca zaman ve akaryakıttan da tasarruf ettik. Şahsım ve mahalle sakinlerimiz adına Başkan Yetişkin’e ve Fen İşleri Müdürlüğü ekibine çok teşekkür ederim” dedi. (ERDAL AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.