Takip Et
  • 18 Temmuz 2024, Perşembe 21:40

Çine bu düğünle "Şenlendi"

Aydın'ın Çine ilçesi, diş hekimi olan Gonca ve Ayberk çiftinin düğün töreni ile şenlendi. Bursa'da aynı klinikte görev yapan Çineli Diş Hekimi Ayberk Şenlendi, meslektaşı Giresunlu Gonca Özdemir ile geçtiğimiz Mayıs ayında oturdukları nikah masasında hayatlarını birleştirmişti.

Çine Devlet Hastanesi personeli Yüksel Şenlendi ile Selma Şenlendi'nin oğlu Diş Hekimi Ayberk Şenlendi ve Giresunlu emekli öğretmen İbrahim Özdemir ile emekli hemşire Havva Özdemir'in kızları Diş Hekimi Gonca Özdemir için 2 ayrı tören düzenlendi.

Önceki hafta Giresun'da Gonca ve Ayberk için kına gecesi tertiplendi. Daha sonra da Çine'de faaliyet gösteren özel bir düğün salonda diş hekimi olan genç çift için düğün töreni ve balo gecesi düzenlendi.

Balo gecesinde genç çift ile davetliler gece geç saate kadar müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi.

Gonca ve Ayberk Şenlendi çiftinin düğün törenine, Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, Karpuzlu Belediye Başkanı Hilmi Dönmez, AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir ile Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tozar ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Çine Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Celal Özden, Ziraat Odası Başkanı Osman Eşiyok, Akçaova Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Nail Uzun, Çine Devlet Hastanesi Başhekimi Zafer Alkaya ile hastane personeli, muhtarlar ve her iki ailenin yakınları ve çok sayıda davetli katıldı. (ERDAL AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.